Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fmhtmutymu

Związane włosy, a wygląd

Polecane posty

Gość fmhtmutymu

Czy wy też macie coś takiego, że w upietych (zwłaszcza na gładko, bez wystających kosmyków) wyglądacie dużo gorzej? być może sobie wmawiam, ale mam wrażenie, że w upięciu wyglądam fatalnie :/ mam prostokątną twarz i lekkie zakola. mogę pokazać się ludziom bez makijażu, ale nie w takim upięciu :/ ktoś z was też tak ma, czy to ja się zbędnie nakręcam?

Gość xz issn
ja tak mam - przylizane włosy to masakra - jak rozpuszczę to wyglądam lepiej...a związanych wyglądam jak łysa;)

Osoby z szerokim czołem zawsze źle wyglądają w gładko upiętych włosach - dlatego ja zawsze miałam kilka kosmyków luzem puszczonych przy twarzy, inaczej łeb jak cegła :D

Gość mama czterolatka
A u mnie własnie odwrotnie. W związanych gładko włosach wygladam lepiej. Mam wlosy do pasa ciemne i proste i kitka wyglada ładnie. A jak rozpuszcze to włosy są tak cięzkie że aż przylizane przy głowie.

Gość niee dla kucyka
ja mam symetryczną twarz, gęste włosy alee.... moje uszy :/

mi sie wydaje ze w i w upietych i rozpuszczonych wygladam ok. choc na ogol spinam je dosc luzno klamra.. moim zdaniem rownie dobrze jest jak mam "przylizane"- wiaze wtedy 'kitke' dosc wysoko.

Gość fmhtmutymu
to cieszę się, że to nie jest moj wymysł :D tak, to fakt, mam wysokie (niektórzy mówią, że idealne) czoło, ale fakt, jest szerokie, jakkolwiek nie związałabym włosów, muszę wypuścić kilka pasemek i lekko zakryć uszy, pomimo, że nie są one odstające, jakoś tak psują efekt :/

u mnie uszy są ok, ale mam trochę kwadratową twarz więc mam szerokie i takie "kanciaste" czoło, jak nie mam kilku pasemek z grzywki na nim wyglądam po prostu brzydko.

Gość gość
Ja mam owalna twarz, wysokie czolo, lekka grzywke na bok. Akceptuje tylko warkocz

Gość gość
A ja w związanych włosach czuje się nieatrakcyjnie :( :(

Gość gość
Sama nie związuję włosów, ale nie widziałam żadnej dziewczyny, która ładnie wyglądałaby w gładko zaczesanych (takich ulizanych) i związanych w kucyk włosach.