Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jak to widzicie

moj facet wrocil do domu z rachunkiem na ktorym bylo ze kupil ponczochy

Polecane posty

witam.. mam taka prosbe abyscie mi napisali co o tym myslicie.. gdyz moj facet nie spedzil nocy w domu a gdy przyszedl na drugi dzien mial w swojej siatce z plytami rachunek ze sklepu z bielizna a na nim ze kupione ponczochy. najpierw sie tlumaczyl ze kolega musial mu wlozyc a pozniej ze moze w jakims sklepie wzial/// jak go mogl wziasc jak w sklepach odrazu kasjerki wyrzucaja takie rzeczy??

Gość gfghhghgh
wziąć a nie wziąść analfabetko

Pamiętaj, że kasjerka nie zawsze wyrzuci paragon i mógł zgarnąć z towarem, zupełnie niepostrzeżenie. Do tego, to mógł być prezent dla Ciebie i niekoniecznie chciał, żebyś zauważyła. Takie bzdurne wytłumaczeni należy brać pod uwagę. Mogą być prawdziwe. Nie zawsze jest tak, jak się może wydawać. Jeśli sądzisz, że Cię zdradza, to i tak to wyjdzie na jaw. Póki co odpuść, chociaż sama wiem, że to ciężkie.

Gość annamaria30
90% facetów zadradza lu zdradzi - przykro mi ale nie łudź się że to przypadek. Nie rób afery po prostu przyglądaj mu się

Gość ze cie wali w rogi
i tyle

Gość ja tam niew iem czy
Cie zdradził ,czy nie;ale na paragonach sklepowych sie znam i powiem Ci tak:jak na paragonie było napisane 'pończochy' to On mógł kupić coś co wcale pończochami nie było;nie chce mi sie tego dogłębnie tłumaczyć ,ale znam z autopsji takie "fakty"-więc i taką wersję weź pod uwagę:)