Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2lataz nami

2 letnie dziecko spi w naszym lozku

Polecane posty

Nie zauważyłam :D Jak można wywalić łóżko dziecka bo jest zbędne ? Następne tematy będą zostawił mnie. Dlaczego?

Gość znowu nie widać postów
podnoszę

moja córa ma prawie cztery lata i też w nocy przychodzi. Zasypia u siebie a w nocy jest wędrówka. Fajnie ktoś napisał "lubie te małe rece i nogi" :):) Ja też lubię. Ale najbardziej lubię sobie rano popatrzeć jak spi z mezem- noga na tacie, głowa przy głwoie- no przesłodki widok :) Pewnie kiedyś skończą się te "nocne wędrówki", na razie jest jak jest. A co do seksu powiem tak: rzadko kochamy się w łożku :)

Gość jak lubisz te małe ręce i nogi
To może idź do specjalisty bo może to pedofilia?

pedofilia może nie koniecznie ale naprawdę świetny widok zmaltretowanego faceta :/ A może ty połóż sobie nogę na głowie i spij wygodnie ?

mireczkowataaa - chciałaś napisać rzadko uprawiamy seks, bo w kity typu robimy to w kuchni tja w łóżku nie ma intymności ale w kuchni jest :D

Gość edcfv
Do kretynki powyżej, skoro przyszło ci coś takiego do głowy jak pedofilia, to może idź do specjalisty, bo nie wiem co trzeba mieć w głowie, aby na okazywanie ciepła i czułości dziecku wyobrażać sobie pedofilskie skłonności. Feee

Gość PUKNIJCIE SIĘ
Spać z 2, 3, 4latkiem? karmić piersią do podstawówki a mąż niech tylko kasę w zębach przynosi. was naprawdę po ciąży powala :O

do DaisyDuck moje dziecko ma swojego misia swoje łóżko kolorową pościel ba nawet lampkę nocną bajkową ale i tak przychodzi do nas coraz rzadziej się to zdarza ale zdarza i szkoda mi że syn tak szybko rośnie już niedługo zaprzestanie tych nocnych wędrówek szkoda

Gość nie pojmuję tego
Daisy ale seks naprawdę można uprawiać w ciekawszych miejscach :p My najczęściej w łazience-mamy dużą wannę z hydromasażem :) Czasem w salonie na podłodze ;) mamy taki fajny włochaty dywan... A ostatnio nawet w samochodzie w garażu jak zawieźliśmy dziecia do dziadków w sobotę wieczorem :D Także mimo że łóżko jest tylko nasze to raczej służy do budowania bliskości a nie tylko seksu.

Gość kasiulaulannn
a moje dziecko ma 7 mc i nie sypia z nami nigdy. Do 4 mc brałam go na drzemki do siebie, zasypiał przy mnie, ale nigdy nie spał w łóżku z nami, bo zwyczajnie sie bałam że go przygnieciemy, lub za bardzo się przyzwyczai. Łóżeczko ma z nami w pokoju, z braku swojego, ale myślimy o przeprowadzce do domu własnego, i wtedy siup maluch do siebie. Nie chcę żeby spał z nami, bo ja spałam z mamą do 4 roku życia, tak się nauczyłam i nie chciałam spać sama, nie zrobię tego mojemu mężowi, bo mój tata spał osobno :) Mnie było ciężko z łóżka wyrzucić, więc moje dziecko nauczyło się już samo zasypiać więc jest ok.

Tak , tak wiem każda co śpi z dzieckiem ma urozmaicone życie seksualne z mężem :D Nie powiedziałam, że a służyć tylko do seksu to łóżko. Ale seks rano to też fajna sprawa a tu bach dziecko pomiędzy :/ lub facet z nogą na głowie :/ Jak dziecko przychodzi to się je zaprowadza do łózka mówi się dobranoc i wraca do męża/partnera.

Gość a skąd to mieszkanie?
Spanie z dzieckiem które ma kilka lat nie jest normalne. jesteście jakieś zaburzone.

Gość nie pojmuję tego
Daisy JAK JUŻ PISAŁAM nasze 3letnie dziecko spało z nami w domu aż raz :O Nie popieram spania z dzieckiem bo to brak bliskości-nie chodzi mi o seks,bo jak pisałam seks na ogół uprawiamy w innych miejscach.

Gość koletka
Ja jestem samotną mamą i śpię z synkiem od urodzenia bo po cesarce ciężko mi było wstawać i wyciągać z łóżeczka 4kg bobasa potem już spaliśmy z wygody bo karmiłam, potem ząbkowanie no a teraz synek ma już prawie 2 latka i na razie nie wyobrażam sobie spać osobno, przytulamy się w nocy i nad ranem jest super :) żadem facet i seks mi nie w głowie wolę tulić się z synkiem do snu bo za raz będzie na to za duży, zresztą są inne pokoje w domu gdzie można się bzykać a nie tylko łóżko w sypialni.

Gość mojamalaewcia
moja 2 letnia cora,zasypia pieknie sama w swoim pokoju .... zdarza sie ze przespi cala noc ladnie w swoim lozku -pokoju ale sa takie dni jak o 3-4 w nocy przychodzi do nas po pokoju, wchodzi na spiacego na lozko i zasypia:)