Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drod

Bardzo dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość Drod

Wszystko zaczelo sie przed 1 maja, postanowilem zrzucic tluszcz, w szczegolnosci chodzilo mi o klatke piersiowa i brzuch. Przed 1 maja wazyłem 72,5kg (wzrost 174cm ok.), i od 1 maja postanowilem polaczyc diety Mniej Zrec i 1000kcal jadlem 3 posilki bez ograniczen tzn. jadlem wszystkie miesa ziemniaka itd. z wyjatkiem napojow gazowanych,slodyczy, i ogolnie rzeczy z cukrem i takich przy ktorych sie grubnie (np. paluszki), zamienilem tez biale pieczywo na chleb razowy. I jakos trzymalem sie tak do dzis (19 maja), ale naszedl na mnie jakis kryzys spojrzalem na brzuch i poprostu brak efektów nic, 0 , i nie jestem jakas anorektyczka ktora w kosciach widzi tluszcz, poprostu brzuch jest okragły tak jak był i brak roznicy *prznajmniej golym okiem. Ale zeby zmotywowac sie bardziej postanowilem sie zwazyc(1st raz od tych 3 tyg ponad) i co ? wyszlo ze waze 65,5kg... schudlem niby 7kg, nie wiem o co tu chodzi co robie zle? moze spalam miesnie, nom nie wiem , albo inne partie , jakie cwiczenia wykonuje : bieganie z rowerem *tzn 1 dzien to kolejny inne cwiczenie. Dziwne jest tez to ze moj brat przy wzroscie ok. 173cm wazy 64 i jest chudy jak patyk. Prosze o jakies konkretne odpowiedzi i wskazowki :)

Gość Zrzuć brzuch
Wpadnij na bloga o diecie i ćwiczeniach http://zrzucbrzuch.blogspot.com/ zrobiłam całkiem nową szatę graficzną. Na blogu przede wszystkim znajdziecie przepisy różnych ciekawych potraw które ciężko znaleźć w internecie, dużo porad odnośnie diety , ćwiczeń i suplementacji jak i różne ciekawostki.

Gość take on me
po spodniach też nic nie czujesz, że są luźniejsze?