Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama ...

biegunka we wczesnej ciazy...

Polecane posty

Gość przyszla mama ...

Witam przyszle mamusie i mamusie :) Jestem w 9tc, od 2tyg mecza mnie biegunki. Tzn nie codziennie, a tylko po tym co zjem. 3h trawie, a po 3 mecze sie w lazience. Czy Wy na samym poczatku tez meczylyscie sie z biegunkami? Dodam, ze z maluszkiem wszystko dobrze. A moze to wina tabletek jakie biore (duphaston i luteina) ? Prosze o odpowiedz.

Gość ja miałam na początku 2 razy
takie mocne, że siedziałąm w ubokacji popnad godzine i myslałam, że ducha wyzione. To chyba nie aż tak dobrze jak sie ma tak cały czas biegunki. Ale może po prostu wsyztsko ci sie reguluje i niedługo się to skończy.

Gość przyszla mama ...
Dziekuje Ci za odpowiedz. Czytalam, ze uklad trawienny w ciazy jest bardzo wrazliwy, ale nie wiedzialam ze az tak. Widac musze wykluczyc pewne potrawy z mojego menu na czas ciazy.

Gość ciekawski george
ja też miałam przeboje, na przemian biegunki i zaparcia.To chyba związane jest z hormonami.Musisz działać dietą.Ja przy biegunce starałam się ograniczyć mleko i przetwory i cytrusy zeby nie podrażniać.Może probiotyki też coś pomogą? ja w ciąży brałam provag-lekarz mi zalecił więc napewno można.I dużo piłam zwykłej wody.