Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brow Sugar

Nasze mroczne tajemnice - powinniśmy się nimi dzielić?

Polecane posty

Gość Brow Sugar

Jestem z moją ukochaną już wieeeele lat, nasz wiek i staż małżeństwa oczywiście pominę. Mieszkamy za granicą, wyjechaliśmy wiele lat temu, jako, że to ostatni moment na dziecko wkrótce będę ojcem. Ostatnio moja mała złapała doła i wróciła pamięcią do dawnych lat. Otóz ona w młodym wieku została zgwałcona, ja byłem jej pierwszym, nie licząc tego kogoś. Wiedziała przez kogo ale sprawa była z góry przegrana ze względu na jego koneksje. Wczoraj w ciążowch wachaniach nastroju wspomniała te chwile i narzekała, że on sobie spokojnie chodzi po świecie, nie wyjawiłem jej prawdy, otóż nie chodzi. Pare dni przed wyjazdem z kraju...zabiłem go. Powinienem jej o tym powiedzieć?

Gość xtpkoik6t5okj6jgjnj
Jakie to uczucie zabic ? Patrzyles mu w oczy ?

Gość Brow Sugar
Co do uczucia...nie mam w ogóle wyrzutów sumienia, nie rozpamiętuje tego, gdyby cofnął się czas znowu bym go zabił. Po prostu uznałem go za śmiecia, kogoś kto krzywdzi ludzi bo wiem, że to nie była jego pierwsza akcja.

Gość mrsBlack
po pierwsze ja bym wolala zeby ktos kto mnie skrzywdzil cierpial, typu przywiazalabym go do stolu operacyjnego zalala twarz wrzatkiem, odciela na zywca genitalia itakie tam