Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatka_paproci

boje sie ....to bylo nienormalne!

Polecane posty

Gość kwiatka_paproci

taki sen mialam dzis: jestem w pewnym miejscu , blok, znam to miejsce, potem ulica i laki, pola, szkola , budze sie i widze kolo siebie mojego tate, opowiadam mu co mi sie snilo, smiejemy sie ze to znane nam z dawnych czasow miejsce i??? i co??....i znowu sie budze , ale w realnym juz zyciu, dziwne to, mysle o tym caly dzien, snilam 2 razy we snie!!!!a jesli sie nigdy nie obudze?bo za kazdym razem kiedy sie obudze bede myslala ze to realne zycie???boje sie.. wogole mam dziwne shizy ze snami, kiedys wiedzialam ze sie budze, widzialam swoj pokoj a sen mnie kradl, nie umialam sie obudzic, a sen byl koszmarny!!w jakiejs piwnicy ciemnej , z woda, jakas twarz byla z maska, strach nie do opisania!! walilam sie po buzi, tak leciutko, we snie chcialam sobie przywalic z piesci porzadnie a w realu to bylo takie delikatne, i w pewnym momencie ujzalam krzyz na scianie i sie pomodlilam i sie obudzilam, podlecialam do krzyza i go calowalam, koszmar!!! czy ja jestem jakas chora?ma ktos podobnie?a moze wie cos o tym ?

Gość kwiatka_paproci
sezon... ale to jest chore :( a moze to ze pisze z toba mi sie sni?????bo nie wiem , jakos dziwnie

Gość Sezon na leszcze
Nie jest chore, sny nie takie rzeczy potrafią. Da się we śnie sterować nim, trzeba zauważyć że się śni i można samemu wymyślać sen :)

Gość kwiatka_paproci
ja sie tego boje, boje ze strace kontrole, ze tam zostane , ze zwariuje, ze cos mi w mozgu, zmyslach strzeli, sie wypali, taki sen to jak po "cienkim lodzie" dlaczego tak sie dzieje?

Uspokój się dziewczyno. Człowiek ZAWSZE się budzi ze snu, no chyba że umiera... Ale kiedy naprawdę się obudzisz to wiesz o tym. Można też śnić na jawie, czyli wiesz wtedy, że śnisz i robisz co chccesz

Gość kwiatka_paproci
aa , z tym ze wiem ze snie to mialam tez, to nie zrobilo mi takiego stresu jak ten w ktorym bylam pewna ze to juz nie jest sen tylko jawa. a jednak byl to dalej sen

Gość Sezon na leszcze
Sen podszyw na początku potrafi być niesamowicie realistyczny. Dlatego nazywam taki podszywem. Najczęściej to u mnie wygląda tak: śnię coś i budzę się np. do łazienki zachciało się i to obudziło ale to następny sen ja o tym nie wiem, jeszcze, idę i jak mi coś kurwa nie wyskoczy z horroru dosłownie, zawału można dostać. We śnie sen zawsze wyjdzie, z nienacka ale zawszę.

Gość Xxxbbbxxx
Ja nie raz miałam takie jak to ktoś ładnie określił sny "podszywy" :) najwięcej to chyba z 6 razy się rzekomo "budziłam" a tak naprawdę nadal spałam. To normalne, czasem świadomość płata nam takie figle :) a to fakt że niestety takie "podszywy" zrażają się głównie przy koszmarach przynajmniej w moim przypadku. Ale nie martw się- sen to tylko sen i zawsze zauważysz kiedy już obudzisz się tak naprawdę.

Gość Midgard.
Gdybys sie czasem nie obudzila to nie martw sie.....tam po drugiej stronie jest napewno lepiej.....