Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktory...ss

Dziewczyny lecą na motory. Zauwazyłem..

Polecane posty

a ja mam teorie, ze lecą dopóki same prawka nie zrobią :) Jak wcześniej nie miałam swojego motocykla, to przeokrutnie mi imponował mój facet- ze taki wieelki motocykl poskramia, nie boi się- blebleble :) Odkąd mam swój jakos mi tak bardzo nie imponuje... Co więcej, ostatnio jechałam jego (pojemność 1300) i dałam radę, a mała jestem:) Wiec phi, też mi wielka sztuka :):)

No cóz...mnie się podobają i motocykle i faceci którzy na nich jeżdżą - ale chodzi o pasjonatów chopper'ów :P

Gość nie_boję_się_żyć
mireczkowataaa - masz racje, póki sama nie jeździłam to mnie strasznie to jarało, jak widziałam faceta na ścigaczu (tzn. patrzyłam tylko na mojego męża.... :P) a teraz jak sama jeżdże to emocje opadły... teraz jestem dumna, że na mnie patrza z podziwem :)

Gość wolałabym faceta na motorze
bo mnie bije i poniża niż kochającego wiernego mężczyznę bez prawka

nie boję sie zyc- ja jakos nie zwracam uwagi jak na mnie patrzą :) Najwiekszą przyjemnosc daje mi sama jazda- uwielbiam! Co swój motocykl to swój- chociaż nie powiem, czasem lubie też byc "plecaczkiem" :)

Gość nie_boję_się_żyć
no fakt, największa przyjemnośc jest z samej jady ale nie powiem, miło jak sie faceci oglądają :) jako plecak sie wyjeździłam teraz upajam sie swoja jazdą, to jest CUDOWNE :D i wciąż mi mało :D

A ja jezdze jako plecaczek i dobrze mi z tym bo chyba bym nie dała rade poprowadzic vtxa a zreszta nie mam prawka hehehhe

chyba niektórzy zaczynają zazdrościć posiadania prawka :p sami zróbcie a nie sie podszywacie pod kobiety - żenada... co to jest a problem?

Gość nie_boję_się_żyć
ja też nie mam prawka, jeżdże yamachą FZ600 2005r. polecam, świetna do nauki, zwinna i skrętna :) bardzo wygodna zarazem :) a wyglądem daleko nie odbiega od ścigacza :)

Gość nie_boję_się_żyć
podszywac pod kobiety...? :D przecież jestem kobietą..... prawka nie zazdroszczę ale nie powiem... chciałabym mieć i będę mieć... kiedyś... jak zrobie :P

Gość do Lars Ulrich*
No racja. Sam jestem facetem i jak minie mnie jakiś dawca, to jeszcze długo spoglądam w stronę w którą się oddalił, wyczekując czy zaraz się nie wyłoży :*

Ja mam zamiar sobie zrobić może w przyszłym roku, najpierw na 125, potem pełne :D

Gość nie_boję_się_żyć
mireczkowataaa - na czym jeździsz i jak długo?? :)

Gość nie_boję_się_żyć
Cara Delevingne - ha ha no tak, jakis desperat :P

Gość nie_boję_się_żyć
teraz zrobienie prawka nie jest takie hop-siup, pozmieniali i utrudnili plac... :/

Gość nie_boję_się_żyć
mój mąż ma yamahe dlatego ja tez posżłam wtym kierunku :)

no i mam też KTMa ale te sa w teren raczej :p Też sobie lubie pojeździć po bezdrożach czasem :)

no i mam też KTMa ale te sa w teren raczej :p Też sobie lubie pojeździć po bezdrożach czasem :)

Gość popycham posty
+

Gość m diobvmpor
mbr03mt90

Gość Jak ktoś posiada prawko
to jest bogiem jak człowiek nie ma prawka to jest ścierwem Taki podział widzą kobiety u mężćzyuzn

Gość nie_boję_się_żyć
troche za ostro powiedizane, ja rozumien pojeździc jakis czas bez prawka, nauczyc się, żeby godizn nie marnowac na podstawę ale uważam że jeżdżenie bez prawka bo komus sie nie chce zrobić to nie jest fer...

człowieku... prawko to jest taka pierdoła, że az wstyd go nie mieć. Oczywiście poza szczególnymi problemami zdrowotnymi

już widzę ten podryw..."maleńka, powiozę cię do domu...autobusem". :D

Gość nie_boję_się_żyć
no własnie..... chyba cukrzyca nie może mi w tym przeszkodzić.... to jest choroba przewlekła..... :( ??? wiecie cos na ten temat?

Gość nie_boję_się_żyć
Moorland - Aaaaaaaaaa ha ha ha h a :D :D :D :D

Gość 43y455
Lars Ulrich* człowieku... prawko to jest taka pierdoła, że az wstyd go nie mieć. Oczywiście poza szczególnymi problemami zdrowotnymi ghhhhhhhhhhhhhhh A jeśli ktoś nie chce być kierowcą? to ma robić prawko tylko po to by mieć? To tak jak iść na siłę do burdelu tylko to to by nie być już prawiczkiem!

nie cukrzyca raczej Ci nie przeszkodzi, gorzej jakbyś miała bardzo dużą wadę wzroku, epilepsje itp