Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodaizagubiona

czy to ma sens?...

Polecane posty

Gość młodaizagubiona

Mam 17 lat. Bardzo pogubiłam się w życiu. Zrobiłam wiele strasznych rzeczy . Ciągle dręczą mnie wyrzuty sumienia. Nie potrafię a może nie mam z kim o tym porozmawiać. Moi przyjaciele okazali się fałszywi. Ostatnio bardzo zbliżyłam się do kościoła. Odnajduje tam jakiś spokój. Myślałam o spowiedzi . Takiej z całego zycia. Ale nie wiem czy się odważe. Czy to ma sens. Jak to z siebie wyrzucić ta cala przeszłość..

Gość kwiatka_paproci
17 lat?i spowiedz zycia???hehe, przeciez ty jestes malolatka :) a co zlego zrobilas ze ci sumienie dreczy??

Gość młodaizagubiona
Tak.. Może i jestem gówniarą ale zdążyłam zniszczyć sobie i otaczającym mnie ludziom życie..

Gość jamyślę
Ja myślę , że to jeszcze zależy na jakiego Księdza trafisz. Możesz trafić takiego który Z Tobą porozmawia, wskaże drogę a równie dobrZe na takiego kktóry Cię ochrzani i zdołuje. Piękna jest spowiedź na polach lednickich.

Gość jamyślę
Ja myślę , że to jeszcze zależy na jakiego Księdza trafisz. Możesz trafić takiego który Z Tobą porozmawia, wskaże drogę a równie dobrZe na takiego kktóry Cię ochrzani i zdołuje. Piękna jest spowiedź na polach lednickich.

Gość xxxguy
Spróbuj nic nie tracisz.