Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleńka 44

telefon i teraz mam problem

Polecane posty

Gość oleńka 44

Oczekuje porady co zrobić . jestem po pierwszej sprawie rozwodowej mój ex odpowiedzi na pozew bez orzekania o winie napisał źe tylko z mojej winy. Podobno odzyskał dane z mojej komórki i ma film jak moźna się bronić jezeli to prawda. Nasze małźenstwo było troche dziwne oboje mielmy pozwolenie na małe skoki w bok. Teraz on zmienił zdanie i wszystkiego się wypiera źe on wierny maź. Pytanie kiedy przedstawi ten film w sądzie i co moge zrobić .

Wykazać, że to nie skoki w bok były tak naprawdę przyczyną rozkładu pożycia małżeńskiego :)

Gość TAMPON
Skoki w boki to małe miki. Ale ty pewnie na tym filmie skakałaś góra-dół. No to będzie cyrk w sądzie ;):) A jak sie bronić? Powiedz że mieliście z mężem taki mały układ-zakład - kto pierwszy trypla do domu przyniesie. I ty bardzo chciałaś wygrać.

Gość oleńka 44
Zawodów nie było efektów ubocznych teź nie a źe moźe być cyrk to jest problem ,poprosze o radę jak to moge zablokować ?

Gość zyta cieslukowaa
powiedz mu ze ty juz dawo masz film z jego komory i jego kompa, ktory udostepnisz na yotube. nie daj sie zastraszyc, tam gowno on ma/.

Gość TAMPON
Pod warunkiem ze on też jest taki perwert i nagrywał swoje skakanki.

Gość Zinnka
Pamietaj, ze mozna w sadzie udostepnic nagrania tylko takie, na ktore wyrazila zgode osoba uwidoczniona na nagraniach. Jezeli o nagraniu nic nie wiedzialas, to sad takiego dowodu w sprawie nie dopusci. A poza tym zawsze warto nastraszyc goscia. Zasugerowac, ze filmiki to male miki, ze ty bedziesz miala zeznania jego kochanek, ktore stawia sie w sadzie jezeli dojdzie do rozprawy z orzeczeniem winy.. Jezeli faktycznie mial romanse, to dotrze do niego, ze jakas zostawiona kochanka zgodzila sie zeznawac. I wtedy klops. Nie ma sie co bac. Jak ktos gra nie fair to trzeba odplacic mu tym samym.

Gość oleńka44
Dziękuje za wskazówki od Zinnki i Deidry więcej nie będę pisała bo trzeba ukrywać pewne sprawy ,ale jak dziewczyny macie jeszcze jakieś pomysły góry dziękuję .

Gość TWAŁPON
Gdybyś przesłała mi ten film na maila - to może bym jeszcze coś doradził ;):)