Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ingapipi

Objawy ciążowe.

Polecane posty

Gość ingapipi

stosunek przerywany albo z zabezpieczeniem w dni najprawdopodobniej nieplodne a tu teraz brak okresu już 52 dzień, ból piersi, ale tak raczej po bokach i samoistnie często nawet jak nie dotkne, zawroty głowy(czuje się czasem jakbym właśnie zeszła z karuzeli) do tego bóle brzucha,a wczoraj prawie zemdlałam. Zdażały się ostatnio nieregularne @ dlatego też jakoś się tym nie przejęłam ale coś się dzisiaj obudziłam z takim przeczucie, że coś chyba jest nie tak . zebrałam wszystko do kupy i nie wiem co o tym myśleć . Jeszcze tak sobie teraz myślę, że ostatnio jak zapaliłam papierosa( co zdaża mi się bardzo rzadko) strasznie mnie odrzuciło .. później się szorowałam pod prysznicem bo nie mogłam się wyzbyć zapachu xD nigdy tak na mnie papierosy nie działały no, ale stwierdziłam, że to pewnie zależy jakie ;p Pewnie panikuję bo w ciąże się tak łatwo nie zachodzi. A Wy jakie objawy miałyście ?;>

Gość zakompleksiona*
W pierwszej ciąży zorientowałam się po wypiciu drinka - byłam gówniarą na etapie imprez, więc zawroty głowy i zmęczenie po jednym drinku były dość podejrzane... Potem miałam dwudniowego kaca :) Po trzech dniach obudziłam się z przekonaniem, że trzeba iść po test. Wcześniej nic nie czułam, nie było mi niedobrze, nie byłam ospała, dopiero po tej imprezie zaczęły się nudności, senność, bóle piersi, bóle pochwy (jakby ktoś mnie rozpychał od środka). W drugiej z dnia na dzień rzuciłam palenie. Po prostu papierosy przestały mi smakować. I zwymiotowałam spaghetti. Pierwsza myśl - niedopieczony sernik z dnia poprzedniego. Ale potem zaczęłam się szybciej męczyć na siłowni, więc znowu poszłam po test. Okres zawsze miałam nieregularny, więc nigdy nie zwracałam uwagi na to, że się spóźnia. Życzę szczęścia, wiele przed Tobą... :)