Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem przerazona!!!

Komunia chrzesnicy.

Polecane posty

Jestem chrzestna. Co prawda do komunii mojej chrzesnicy jeszcze sporo czasu ale po tym co tu przeczytalam jestem przerazona. Nie pracuje, jestem studentka. Kiedy mala bedzie miala komunie wciaz bede studiowac. Studiuje medyczny kierunek, do tego dojezdzam ponad 60km na uczelnie, nie ma szans na pojscie do pracy. A tu czytam, ze na komunie trzeba dac 1000 zl jak sie jest chrzestnym, kupic XBOXa, quada albo cos rownie drogiego. To straszne, skad niby mam wziac? Zaczynam zalowac, ze zostalam ta chrzestna...

Gość Polkaaaaaa
Witaj:) Mozesz chrzesnicy kupic cos na co Ciebie stac! Wg.mnie teraz co sie dzieje na I Komunii Swietej to ....az glowa boli:/

Gość Polkaaaaaa
ja zawsze kupuje zegare z 7 melodyjkami :classic_cool:

Gość tymonowa pumbowa kingowa
nie ulegaj takim rzeczą...to glupota... badz madra i lup bilie luyb sama pamiatke komuni siwtej albo jakas ksiazke...

Jak na komunie takie drogie rzeczy to na wesele co? Mieszkanie? :( to jest naprawde straszne, robi sie z chrzestnych bankomaty :(

Gość Jakie to dziwne
Wczoraj byłam na komunii dziecka moich przyjaciół.Dałam 300 zł. w kopercie, kwiaty i pamiątkę.Urządzili wystawne przyjęcie w restauracji, ludzi mnóstwo jak na małym weselu.Dziewczynka otrzymala mnóstwo prezentów; laptop, tablet, aparat fotograficzny "wypasiony" i mnóstwo kopert.U Polakow tak jest "Zastaw się i postaw się" Podobno jest bieda w kraju!

Gość Jakie to dziwne
Wczoraj byłam na komunii dziecka moich przyjaciół.Dałam 300 zł. w kopercie, kwiaty i pamiątkę.Urządzili wystawne przyjęcie w restauracji, ludzi mnóstwo jak na małym weselu.Dziewczynka otrzymala mnóstwo prezentów; laptop, tablet, aparat fotograficzny "wypasiony" i mnóstwo kopert.U Polakow tak jest "Zastaw się i postaw się" Podobno jest bieda w kraju!