Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana przyszła mama

BRAK OCHOTY NA SEKS W CIĄŻY

Polecane posty

Witam. Czy to normalne? Mam 20 lat, moj partner 25, jestem w ciazy 28 tydzien i... nie mam kompletnie ochoty na seks. Na zblizenia owszem przytulac sie moge godzinami ale gdy czuje ze maz chce ciut wiecej to od razu wlacza mi sie mysl '' o Boze znowu? '' nie wiem co sie ze mna dzieje, martwi mnie to gdyz przed ciaza to ja bylma glowna inicjatorka, moglam to robic bez ustanku w kazdej pozycji w kazdym miejscu, kazdy jego dotyk przyprawial mnie o dreszcze a teraz jakby ktos wylaczyl opcje seks. On tez widzi ze nie ma tego czegos u nas w sypialni i martwie sie ze po porodzie moze byc jeszcze gorzej... Kiedys kochalismy 2-3 razy dziennie. Minimum 7 razy w tygodniu a teraz? Moze raz na tydzien moze 2 max...

Moze to tez jest spowodowane tym ze nie czuje sie atrakcyjna. Mam kilka drobnych rozstepow na piersiach a takze powiekszyl mi sie cellulit w ciazy :/ Juz sama nie wiem, a dodam iz czuje sie swietnie, czasami owszem pobolewa mnie krzyz badz miednica ale nie na tyle abym czula dyskomfort podczas stosunku..

up

Gość madziulaaaaa27l
ja też nie miałam , czasami tak bywa...

Gość kmikjukm
Ja miałam w ciąży awersję do jakiejkolwiek penetracji pochwy, pieszczoty łechtaczkowe owszem, ale żadnego wkładania niczego do środka :D Mąż za to w ogóle nie miał ochoty na seks z ciężarną, więc problemu nie było :D Nie przejmuj się, wszystkiemu winne są hormony, poza tym, organizm wie co robi. Może Twoja ciąża jest akurat zagrożona poronieniem i seks właśnie do tego by doprowadził??? Nasz organizm jest tak cudownie stworzony, że sam najlepiej wie co dla niego jest dobre. Nie zmuszaj się jeśli nie masz ochoty.

Gość hgfdsfghjkhgfdfghjkhg
Przecież to normalne przez hormony, nie wiem czemu dla Ciebie to dziwne. Też tam miałam w ciąży, czasami non stop chciałam, a czasami wcale. Po porodzie to samo, jestem 2 lata po ciąży i mam takie cykle, że nie chce mi się wcale, a mam takie, że 2 razy dziennie.

Gość gtikju
up

ze mna jest odwrotnie :) jestem w 35tyg i mam " chcice " jak dziewica ;p tylk oze mój partner się troszke boi i sam czasami nie chce bo mała jest odwrócona już główką w dół. ale są tez inne sposoby na to by go uszcz esliwić :))

Gość gtikju
up

Gość gtikju
up

Gość tez tak mam, ale partner
rozumie i nie ma problemu, dziecko najwazniejsze, a przyjemność męzowi moge dać inaczej. Jestem w 32 tc i już nie zamierzam sie kochać, chyba że po 37 tc

Gość Xxxbbbxxx
Ja w ciąży miałam jeszcze większą ochotę niż przed nią ;) więc widać to indywidualna sprawa za to jestem 2 miesiące po porodzie i teraz mi masakryczne libido spadło... i wiem dobrze że problem leży w mojej głowie bo czuję się mniej atrakcyjna- został mi odstający brzuszek i trochę rozstępów...