Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makarenna.d

Czy to pomaga w zapłodnieniu?

Polecane posty

Gość makarenna.d

Czy abstynecja seksualna faceta (jakiś miesiąc) i zażywanie wcześniej przez kobiete luteiny ( 3 miesiące od 16 do 26 d c) daje później jakieś większe szanse na zajście w ciąże ? w sensie czy to może pomóc?

Gość makarenna.d
up

Gość ja pierdzielę, a jakie
miesięczna abstynencja to jednak zbyt długo- plemniki nie powinny mieć więcej niż 2 tyg.

Gość ja pierdzielę, a jakie
miesięczna abstynencja to jednak zbyt długo- plemniki nie powinny mieć więcej niż 2 tyg. a luteina ktrą przyjmowałaś w pprzednim cyklu nie ma wpływu na nowy

Gość wręcz przeciwnie
Najnowsze badania w ogóle nie zalecają takiej krótkiej abstynencji kilkudniowej przed owulacją, im świeższe plemniki tym lepiej. Sama luteina tez nie wiele pomoże. Wazne są szcegółowe badania i poznanie przycyzny niepłodności.

Gość makarenna.d
dlaczego?

Gość makarenna.d
dobra to dlaczego już nie aktualne. a co do luteiny. luteina powinna regulować cykl ? w sensie ze jak sie ja bierze3 miesiace i ma sie cykl 28 dniowy to pozniej powinno się to uregulować czy dalej bedzie tak jak przed braniem . w moim przypdaku po 2 miesiace

Gość olamamamam
mi kiedyś lekarz zalecił 5 -7 dni abstynecji przed owu

Gość makarenna.d
bo się tak zastanawiam bo brałam luteine i miałam co 28 teraz przestałam i znowu nie mam. czy to normalne ze tak jest ? bo nie wiem czy mam wgl brac pod uwage ciąże?

Gość makarenna.d
bo się tak zastanawiam bo brałam luteine i miałam co 28 teraz przestałam i znowu nie mam. czy to normalne ze tak jest ? bo nie wiem czy mam wgl brac pod uwage ciąże?

Gość agiew
Nie wiem czy akurat to pomaga, ale są specjalne żele ułatwiające zapłodnienie np conceive plus czy pre-seed. Może wypróbuj