Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość labreha

Pytanie do panów. Jeżeli kochacie dziewczynę i ona...

Polecane posty

Gość labreha

odbędzie z wami zbliżenie, a będzie to jej pierwszy raz to jak zareagujecie , jeśli zobaczycie ją wesoło śmiejącą się przy kawie w towarzystwie innego mężczyzny?

Nie jestem mężczyzną, ale odpowiem. Tamten facet opowiada przezabawne dowcipy. Ty za to aż czerwienisz się z zazdrości na widok uśmiechu dziewczyny. :O

Gość labreha
Tak, zezłościłem się i powiedziałem jej potem, że widze, że ma z nim niezłe relacje.

Gość labreha
bo to denerwujce że czekała z tym pierwszym razem na mnie, to ja ją pierwszy raz dotknąłem, po tym co razem przeżyliśmy nagle świetnie się bawi w towarzystwie innego.

Gość taki jeden on nieśmiały
pewnie teraz ma ochote na innego.

Gość ludzki przedmiot
Masz skłonności tyrańskie Labreha.:( To źle że dziewczyna jest zadowolona?:(

Gość labreha
do ludzki przedmiot: Koleś jest obiektywnie mowiac - przystojny,kobiety sie nim interesuja, wyższy, wysportowany, zarabia lepiej ode mnie, a do tego ja rozbawia. :( I co o tym myslisz?

Gość ludzki przedmiot
Myślę że nie będzie z Tobą szczęśliwa.:( Dziewczyna ma cały czas Ciebie w myślach i chodzi zadowolona.:( Może to o to chodzi?:(

Gość labreha
A jak mi ją ukradnie i posiądzie to co wtedy zrobię :( będzie mi żal :(

Gość labreha
do ludzki przedmiot: Dlaczego nie będzie ze mną szcześliwa? Bo mam coś przeciwko kiedy on wpatruje jej się w oczy i probuje zaimponować, a ona być może odwzajemnia to zainteresowanie choć mówi mi, ze mnie kocha i pozwala mi się dotykać. Skąd mam te pewność, ze jemu nie mowi tego samego? :(

Gość ludzki przedmiot
Według mnie nie jest Twoją własnością.:( Chyba że wyznała to, to wtedy możesz robić z nią co chcesz i zabronić przebywać z osobą, która wywołuje negatywny wpływ na Twoje zachowanie.:( A może to Ty jesteś jej własnością Labreha?:(

Gość labreha
do ludzki przedmiot: No to że ją dotykałem i pozwolila na to nic nie znaczy? W małzenstwie zona jest posluszna mezowi i nie swiruje jarzabka z innymi facetami :( Ty swirujesz jarzabka do innych sypiajac z jednym ? :(

Gość ludzki przedmiot
Uważam że właśnie dlatego może nie być szczęśliwa.:( Wydaje mi się że masz złą definicję miłości utrwaloną.:( Nie możecie po ludzku porozmawiać?:(

Gość ludzki przedmiot
Odpowiedziałem, ale nie wiem czy pojawi się moja odpowiedź, bo dostałem informację o błędzie.:(

Gość labreha
do ludzki przedmiot: Znaczy, że będzie nieszcześliwa ze mną, bo nie bede pozwalal jej na swirowanie jarząbka z przystojnym facetem , który na nia leci? :(

Gość czyste szaleństwo jakieś
"zona jest posluszna mezowi i nie swiruje jarzabka z innymi facetami" LOL a co to niby średniowiecze ? Facet ogarnij się bo robisz wstyd naszemu gatunkowi !!!

Gość bry;)
:)

Gość ludzki przedmiot
Nie potrafię lepiej pomóc Labreha.:( Według mnie musisz zastanowić się nad ideą miłości.:( Pójdę już.:( Do widzenia.:(

Gość fgfg
gjh

Gość niezapominajka.b
nienawidzę zazdrości :o !

Gość ludzki przedmiot
Nie Labreha.:( Chodziło mi o to, że miłość nie zna ograniczeń, zakazów, nakazów. :( Tylko że każdy z nas rozumie to po swojemu.:( Do widzenia.:(

Gość fgfg
lkgvkhc

Gość labreha
do czyste szaleństwo jakieś: Może ty pozwalasz swojej, żeby spotykała sie z gromada facetów , u których ogląda tylko znaczki, ale ja nie.

Gość labreha
do ludzki przedmiot: No dobra, to pozwole jej na rozmawianie z nim i nic sie nie bede odzywal juz, nie obchedzi mnie to :(

Gość labreha
do niezapominajka.b: To nigdy nie jestes zazdrosna?