Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upsidedown

on mnie LUBI

Polecane posty

Gość upsidedown

Mój facet nie mówi, że mnie kocha, mówi, że mnie LUBI (bardzo). Kiedyś często mówił, że kocha, teraz od pół roku tego nie słyszałam. Co, przestał mnie kochać i zaczął lubić czy co do jasnej cholery? Aż czasem mam ochotę się poryczeć i powiedzieć mu, że chce kogoś kto będzie mnie więcej niż lubił, ale trzymam fason. Co więcej kiedyś jak się pokłóciliśmy, on wyjechał mi z tekstem "nie potrzebuję takich PRZYJACIÓŁ" :o Kiedyś nazywał mnie swoją ukochaną, teraz różnie, czasem jestem koleżanką, czasem przyjaciółką, czasem dziewczyną, w zaleznosci od humoru i kontekstu. I nie wiem, czy nazewnictwo nie ma znaczenia dla facetów, czy on w sumie ma mnie gdzieś.

Gość Mój też tak czasem mówi
ale mnie kocha ;)

Gość fsssssssssss
daje ci do zrozumienia, ze na ślub nie masz co liczyć - będziesz tylko zwykłym bzykadłem

Gość Lasius flavus
Moze robi podloze do zerwania? :p

Gość upsidedown
Lasius Flavius, od pół roku? fsssss, czemu ja myślę podobnie, choć w bardzo niewyszukwany sposób to napisałeś/aś 'Mój też tak czasem mówi ale mnie kocha ' - skad wiesz?

Gość fsssssssssss
a ty nie masz paszczy żeby go zapytać "to kim dla ciebie jestem?" boisz się, ze usłyszysz "koleżanką"?

Gość Lasius flavus
Mogl sie odkochac i moze z Toba dla seksu, bo mu wygodnie :) Mozliwosci jest wiele :)

Gość upsidedown
fssssss my jesteśmy oficjalnie parą, od ponad roku chodzi mi o nazewnictwo, przecież każdy wie, że jesteśmy razem, przyjaciele, rodzina, itp. on uważa, że słowa "moja dziewczyna" są obciachowe i woli to inaczej określać ale kuźwa,tak? :/ poza tym potrafi powiedzieć "moja była dziewczyna" albo "a moja dziewczyna wtedy..." (jak opowiada historie gdzie udział bierze ex) rozwala mnie to i nie wiem co o tym myśleć

Gość upsidedown
fssssss my jesteśmy oficjalnie parą, od ponad roku chodzi mi o nazewnictwo, przecież każdy wie, że jesteśmy razem, przyjaciele, rodzina, itp. on uważa, że słowa "moja dziewczyna" są obciachowe i woli to inaczej określać ale kuźwa,tak? :/ poza tym potrafi powiedzieć "moja była dziewczyna" albo "a moja dziewczyna wtedy..." (jak opowiada historie gdzie udział bierze ex) rozwala mnie to i nie wiem co o tym myśleć

Gość fsssssssssss
upsidedown fssssss my jesteśmy oficjalnie parą, od ponad roku chodzi mi o nazewnictwo, przecież każdy wie, że jesteśmy razem, przyjaciele, rodzina, itp. on uważa, że słowa "moja dziewczyna" są obciachowe i woli to inaczej określać ale kuźwa,tak? :/ xxxxxxxxxxxxxx nie nazywa, nie określa, bo nie ma zamiaru wychodzić dalej z tej relacji - dla mnie nazywanie "przyjaciółką" dziewczyny z którą się chodzi do łóżka jest jednoznaczne - nic więcej z tego nie będzie, a jak spotka tę jedyną dowiesz się, że przecież byłaś przyjaciółką nikim więcej i mówił ci to od samego początku

Gość Mój też tak czasem mówi
Bo widzę i czuję.

Gość upsidedown
pijany kierowca, serio są faceci, którzy nie mają jaj do tego stopnia, żeby przezpół roku czekać az druga strona zerwie? ja już poruszałam ten temat i powiedziałąm, ze chce zeby się okreslił, że chce miec czystą sytuację, a on zaczął pierdzielić, że mu na mnie zależy, że wymyślam itp.

Gość upsidedown
Właśnie ja też, mam wrażenie, że to widzę i czuję, wbrew temu co piszę fssssss nie czuję sięzagrozona, że on zostawi mnie dla innej, bo mógłby już dawno to zrobić podobnie jak ja mogłabym zostawić jego, na brak zainteresowania nie narzekam zresztą ostatnio, jak zapytał czy go lubię, powiedziałam, że kocham, a on mnie objął i powiedział, że on też mnie kocha, więc??

powiedz ze z kolegami i przyjaciolmi nie uprawiasz seksu:)

Gość upsidedown
dobrze mówisz Setunia ;)

Gość no to on spyta
a od kiedy?? i znów to jej bedzie bardziej przykro

a od kiedy?? i znów to jej bedzie bardziej przykro xxxxxxxxx to powie ze od dzisiaj ale moze go tak zatka i nie zapyta