Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słabe jak barszcz

faceci to kretyni

Polecane posty

Gość słabe jak barszcz

ostatnio podrywał mnie "sąsiad", w cudzysłowie, bo ja mieszkam na 2 piętrze, a on na 10. w każdym razie poznaliśmy się w windzie i od tego czasu często spotykaliśmy, prawił mi komplementy, raz był u mnie z piwem, ale oczywiście do niczego nie doszło. w każdym razie fajny facet, znaleźliśmy wspólny język, fajnie spędziliśmy czas, do kina mnie zaprosił i inne pierdoły, ale czułam że coś tu śmierdzi, bo jeszcze niedawno prowadzał się z jakąś blondyną, jak spytałam to wykręcił kota ogonem. a dzisiaj znowu go widziałam w windzie... z blondyną, która chyba przyjechała do niego, bo miała ze walizkę. no głupszej, bardziej zakłopotanej i zawstydzonej facjaty u faceta to nigdy jeszcze nie widziałam :D🖐️

Gość słabe jak barszcz
moze odstraszylo go moje kaprawe oko?:(

Gość słabe jak barszcz
i w sumie dobrze zrobiłam, że przytrzymałam specjalnie dla nich windę, mimo że facet szedł tempem ślimaczym licząc, że mnie już nie będzie :classic_cool: x podszywie, kaprawego oka to szukaj w rodzinie :classic_cool:

Gość docent Furman
Nie jest kretynem, tylko miał pecha, że akurat się napatoczyłaś. :classic_cool:

Gość likankav
A może lubi mieć wielu znajomych. Wie że żyje.

Gość słabe jak barszcz
moja chroma noga przeszkadza mi w kontaktach z rówiesnikami :(

Gość słabe jak barszcz
podszywie, widzę że masz dużą wiedzę na temat problemów zdrowotnych, mam nadzieję, że nie podpierasz tego własnym doświadczeniem, bo byłby z Ciebie niezły Quasimodo :(

Gość no ale o co chodzi?
nawet jeśli to jego kobieta to między Wami przecie do niczego nie doszło

Gość słabe jak barszcz
nie doszło, ale ku czemuś zmierzało i tu jest pies pogrzebany :classic_cool: x opcję wyobrażeń też przechodziłam, może po prostu jestem pełna hejtu dla męskiego gatunku i odwalam projekcje przy każdej okazji, żeby potwierdzić swoją hejterską teorię :classic_cool: ale nie, on był miły, bo pewnie chciał mojej doopy :(

Gość słabe jak barszcz
chciałabym, ale niestety to jego babeczka, bo rok temu trzymali się za rączki i hasali wesoło po dzielnicy :classic_cool: x trochę szkoda, bo koleś to gorrrrrąca partia, ale co zrobić :P