Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Existingg

Chcecie super ladna dziewczyne?

Polecane posty

Gość Existingg

To sobie mozecie wziac moja. Mam juz dosyc tego zagadywania do niej przez obcych facetow, nie moge zostawic ja na dworzy na chwile samej bo od razu ktos podchodzi. Strasznie mnie to irytuje. ze caly czas cos i cos.

Gość nie rozumiem czegoś...
haha, no widzę, że to prawda, iż nie łatwo mieć bardzo ładną dziewczynę :)

Gość Już ją przelecieliśmy z
kolegami teraz szukamy innej

Gość niezapominajka.b
Ja to bym była dumna na twoim miejscu, że mam atrakcyjną dziewczynę ;) i przede wszystkim miałabym do niej więcej zaufania :o dziewczyny to nie faceci, nie myślą fiutem jak wy ;) potrafią się odpędzić... jeśli tylko są szczęśliwe w związku. Widzę, że ty masz tendencje do unieszczęśliwiania... mam racje ? ;)

Gość Existingg
chcialbys najgorzej to w lato jest gdy widac jej nogi i cialo. W zime to jeszcze nie wyrywaja jej az tak ale te cale wakacje to jedna wielka lipa.

Gość Existingg
Ciesze sie bardzo ale glupio sie czuje, ze poszedlem na chwile po kawe, 5min wychodze pozniej a ona juz gada z 2ma facetami. Ja jej wierze i bardzo ja kocham tylko te podrywanie jej jest strasznie irytujace:(

Gość nie rozumiem czegoś...
jak jest ładna to i w zimie będą podrywać taka prawda, nie potrzeba być rozebranym. Mnie podrywają cały rok :)

Gość atrakcyjna kobieta to problem
bo nigdy nie jest wierna i przy najmniejszym nagłym defekcie u faceta zostawia go. Takie kobiety w 99% to księżniczki, które uważają, że nic nie muszą robić bo wszystko im się należy takie córeczki tatusia.