Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulpetinka

schudnijmy razem...

Polecane posty

Gość pulpetinka

Kto sie dolancza do mnie od dzis dietka...w miesiac 10 kg,

Gość kkkkiop
Ja sie dolacze musze 10 kg schudnac i to szybko jaki masz plan?

Gość pulpetinka
Po pierwsze zero bialego pieczywa,zero ziemniakow ,owocow ktore maja cukry ktore zamieniaja sie w tluszcz,zero napoji,sokow ,alkoholu,makaronow,ryzu...je sie mase warzyw,chleb ciemny,kurczaka,indyka,salatki,pije sie przynajmniej 3 l wody na dzien i sport 60 min.dziennie,dziala juz tak kiedys schudlam.

Hej dziewczyny ja się dołacze, nowy temat może się utrzyma.Jak widać w stopce schudłam już sporo i teraz zostało mi tylko około 8kg. Jest coraz ciężej chudnąć. Waga już prawie mi nie spada. Mam nadzieje że będziemy się wspierać i będzie łatwiej

Gość kaska2013
Hej ja sie dolacze tak z 5 kg mniej bym chciala tylko nie wiem jaka dieta chba odrzuce pewne produkty i mz

Gość kaska2013
Moge sie dolaczyc?:)

Gość pulpetinka
Witam dziewczyny razem zawsze razniej:) Michigen 11-brawo swietny wynik schudlas juz naprawde sporo.Najgorzej jest wlasnie na ostatnim etapie chudnie sie powoli:( ale mam nadzieje ze dasz rade. kaska 2013 dolanczaj smialo.

Gość pulpetinka
Dzis zjadlam-2 kromki chleba ciemnego z jajkiem i serem bialym,2 marchewki,szpinak na wieczor planuje kurczaka z buraczkami.

Gość sareeenka27
to i ja się dołączę :) ja muszę z 5 kg zgubić i będzie ok

Gość kaska2013
Dzieki :) ja zaczne jutro choc dzis zjadlam malo ale ie dietowo:)p wiec od jutra jz dietetycznie trzymam za was i za siebie kciuki

Gość kaska2013
Literki mi uciekly sorki

Gość Olcia Dubicka
W miesiąc 10 kilogramów to tylko jak będziesz się wspomagać tabletkami odchudzającymi bo inaczej ciężko. Diety są długoterminowe i 10 kilogramów w miesiąc na nich nie schudniesz. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość Hannah_M
ja też sie wziełam za siebie ostatnio, zaczelam cwiczyc (glownie rower albo bieganie, ale wspomagam się takim termogenikiem, ktory przyspiesza spalanie tłuszczu figura extraslim) do tego papa moj ukochany chlebu i papa moja ukochana coca colo, teraz jem duzo warzyw i owocow, miesko tylko biale. Schudłam juz 4 kilo w miesiac i czuje sie strasznie fajnie, ale nadal mało! jeszcze z 8kg musze zrzucic i wtedy bedzie idealnie :)

Jestem nadal. Troche nie w sosie bo miesiaczke mam. Dieta ok. Z tym problemu nie mam akurat. Na kolacje polecam chlodnik :-) dzis pierwszy raz robilam :-) pyszny :-)i zdrowy :-) tylko z cwiczeniami daje sobie dzis spokoj bo umieram z bolu.

Gość bolkaLLL
Ja już od trzech dni staram się pozbyć trochę dodatkowych kilogramów, które zostały mi po zimie. Jestem na diecie, którą ustalił mi dietetyk, dużo ćwiczę i pływam. Mam nadzieję, że uda mi się zrzucić te osiem kilo w dwa miesiące, tym bardziej, że kupiłam sobie takie tabletki wspomagające odchudzanie http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html Myślę, że wszystko to łącznie da dobre efekty już niedługo.

Witajcie :) u mnie tylko 5 kg do ideału .... achh!!! zobaczymy czy mi się uda. Mam zamiar rowerem jeździć ale kurczę zawsze coś nie tak czy to pogoda czy to coś innego. Ale jutro biorę się nie ma co!!!

dobry:) ja nie wiem ile mam do zrzucenia, na razie chcę zejść do 85 kg. Potem zobaczymy:) jednak wczoraj troszkę ćwiczyłam. Jedna seria weidera, brzuszki i na nogi trochę

Hej dziewczyny i ja się chętnie do zaś przyłącze:-) mam do zrzucenia jeszcze około 4kg już 4zgubiłam a na diecie jestem 3 tydzień:-) ogólnie konkretnej diety nie mam nie jem po prostu słodyczy chleba białego i tłustych rzeczy no i ćwicze :-)to jak można się dołączyć?

Hej dziewczyny u mnie znowu trochę mniej na wadze. Bardzo się ciesze bo każdy zrzucony kg to teraz mega wysiłek. Waga spada bardzo wolno i cały czas muszę się pilnować. Ale co tam chce być szczupła więc musze się troche pomęczyć... Jeśli chodzi o ćwiczenia to ja robie skalpel, plus coś na brzuch, ewentualnie jeszcze jakiś szok trening od Ewy Ch. Powiem wam że te ćwiczenia działają. Wiem że dużo osób ostatnio narzeka na ćwiczenia Ewy, ale ja jestem zadowolona i polecam. Ładnie modelują sylwetkę, a skalpel nie jest taki męczący

Hejka! Ja też mam do zrzucenia perę kg. Tylko z dietami u mnie krucho :( Dlatego postawiłam na ruch ;) Chodzę , biegam , czasem jakiś skalpel zrobię ;) Musze pomyśleć o kopenhaskiej może...a właściwie czymś na podobę i w krótszym wymiarze ;) póki co idę piec ciasto z rabarbarem ;)

Sarita i bardzo dobrze:) grunt to eliminacja zbędnych produktów:) zaraz spiszę przepis:) dziękuje:)

Gość ewcia000
Hej zaczynam od jutra diete z niskim indeksem glikemicznym mam zamiar pozbyc sie naniej oponki z brzuxha

Gość pulpetinka
Ja jestem widze ze jest nas juz troche ..jak wam idzie dziewczyny?

Gość pulpetinka
Dziewczynki napiszcie ile wazycie i ile macie wzrosty,i oczywiscie wasz cel. Ja mam 160 i waze 63 kg.mysle ze tez kupie sobie cos na schudniecie jakies tabletki...jeszcze nie wiem jakie.co do cwiczen to biegam 3 razy w tyg,i kupuje orbitka.