Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggglllllluuuuppppiiiaaa

pomozcie przez przypadek

Polecane posty

pomozcie przez przypadek zalogowalam sie na platnej stronie. szukalam jakis ciuchow wyskoczyl mi adres outlets-online.pl i odruchowo sie zalogowalam. normalnie czytam ale akurat przeoczylam ze to jest platne. nie wiem jak to sie stalo. przyszedl mi list ze mam do zaplacenia 180zl. czy ktos sie na tym zna? co moge zrobic? prosze o pilne odpowiedzi.

Gość Lukasssss
Ja przez przypadek nie pomagam, zawsze to jest świadoma decyzja :)

Gość hermionaona
masz 10 dni na odstąpienie od umowy

Gość Joannna 86868686
jest takie przysłowie: za głupotę się płaci

czyli nie mam wyjscia? za glupote sie placi racja. tylko ze ja nie mam tych pieniedzy. nie pracuje bo sie ucze ,dlatego zalezaloby mi zeby to jakos anulowac...

Gość Martinsons
Praktycznie to nie ma szans, firma z kapitałem zakładowym 5000zł = pewnie ktoś właśnie liczy na osoby takie jak Ty i o te pieniądze będzie walczył do ostatniej krwi. Możliwe, że warunki zawarcia umowy są niezgodne z prawem, 3 miesięczne wypowiedzenie, przechodzi na czas nieokreślony - ot tak, no ewidentnie ktoś chce czerpać korzyści :o Jest jeszcze jedna zła wiadomość - umowa trwa min. 2 lata = 2 x 189zł. Podaj maila, może znajdzie się dla Ciebie jakieś zajęcie, dzięki czemu spłacisz to wszystko.

Gość hermionaona
idź do rzecznika praw konsumenta, w niektórych wypadkach jest 12 m-cy na odstąpienie od umowy