Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiolkka

do mlodych mam:) Za którym razem udalo wam sie zajsc w ciąże??

Polecane posty

Gość moze nie powinnam się wypowiad
w pierwszą ciążę zaszłam po 2 latach (dokładnie w 25 cyklu starań) niestety poroniłam, a teraz staramy się już od ponad roku i nic.

Gość hmm....hmm...
za 3 razem

Gość retoryka jestem
po raz milionowy ten sam temat... a co prowadzisz statystyki> do czego Ci to to ze ja np zaszlam za 1 a inna za 10 to co wyliczysz se srednia statystycznma? żenada...

kurcze od września jesteśmy małżeństwem młodym ja 24 lata on 29. Myślę że tak od stycznia zdecydowaliśmy się że będziemy się starać i udało się hmm w ciągu miesiąca :) Początkowo obawiałam się że długo nie będziemy mogli mieć. Moja babcia czekała 9 lat, moja mam 2 lata więc prawdopodobieństwo było duże, ale na szczęście się udało

retoryka jestem pytam z ciekawosci,forum jest dla ludzi i kazdy moze pytac o co chce . A jezeli temat cie denerwuje i nie interesuje to po co odpisujesz jakies bzdety?? Nikt Cie o to nie prosil

nicole1188 tzn ze udalo Ci sie w 1 cyklu staran , tak??

tak 2 lutego miałam ostatnią @ planowana następna na 6 marca i nic zawsze miałam jak w zegarku :) Długo czekałam bo poszłam do lekarza dopiero 26 i okazało się że już 7 tc :)

nie tak na chama bo już :) tylko na początku stycznia odstawiliśmy wszelkie zabezpieczenia.

Zaszłam w 25 cyku starań.Ja mam 23 lata,mąż 26.Oboje jesteśmy zdrowi i wszystkie badania były ok.Nie wiadomo dlaczego tak długo czekaliśmy.Pewnie psychika-więc jeśli chcesz się starać o dziecko,to lepiej się nie nakręcaj:)

Gość dghvch
1- 30 lat w pierwszym cyklu 2- 33 l. Też w pierwszym

Gość mamusiaRAZYdwa
w obu przypadkach za pierwszym razem, w przypadku pierwszego dziecka 20 lat, w przypadku drugiego 24.

Gość chyba ty
Za zerowym, bo się nie staraliśmy ani dnia, a dziecko mamy.

Gość agiew
zaszłam jak miałam 24 lata w drugim cyklu Wyznaczałam sobie owulację testerem na ślinę, więc może to pomogło

Gość tttttttttuuuuuuuuuuuuooooooop
w 3 cyklu bez zabezpieczenia-bez wyznaczania dni płodnych-kochalismy sie jak mielismy ochote:) Ja 26 mąż 31 lat:)

Gość już nie taka młoda mama :-/
nie wiem, w którym cyklu, bo było ich sporo: V 2005 odstawienie środków antykoncepcyjnych IX 2005 ślub (ja 23, mąż 21) VIII 2008- badania (problemy z owulacją, kiepskie nasienie), leki na owulację IX 2008 - drożność jajowodów IX 2008 - nieudana inseminacja XII 2008- ciąża I 2009- usunięcie ciąży, gdyż okazała się ciążą pozamaciczną (9t) X 20011- ciąża XI 2011 - poronienie (6t) II/III 2012 -drożność jajowodów V 2012- ciąża (zwolnienie od 7 tygodnia, leki podtrzymujące, zastrzyki z heparyny w brzuch) I 2013- mój mały okruszek pojawił się na świecie ;) Tak więc.. długo to trwało.. bo mam już 31 lat :-/ buuu