Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janeczek2020

ona nie chce sie kochac

Polecane posty

Gość janeczek2020

mam dziewczyne, jest wspaniala, ale zaczyna amrtwic mnie pewna rzecz...mianowicie ona nie chce uprawiac seksu, mowi, ze nie jest jeszcze gotowa jestemy razem 9 miesiecy znamy si znacznie dluzej, a tu ciagle nic, martwie sie, ze to moze moja wina, dodam, ze ona chetnie robi mi dobrze oralnie i to nalega, a sama nie pozwala sie dotknac, jak dzialac, co robic?na wszelkie rozmowy ona nie reaguje, mowi, ze nastepnym razem i tak ciagle.

Gość gfgfdfgdg
a w jakim wieku jestescie? jesli moge wiedziec...ja tez dlugo nie chcialam, ale to tylko dla tego ze bolalo jak wkladal ale pewnego dnia sie przelamalam, on to szybko zrobil i jest super :)

Gość janeczek2020202
ona juz nie jest dziewica a mamy ona 22 a ja 25 lat;/ wiec nie chodzi o wiek, czy dziewictwo

Gość do Janeczka
pewnie chora jest i ją boli. Zatem wygoń ją do gina, bo pewnie ma nadżerkę, a ta zaniedbana może zezłośliwieć Poza tym użyłeś złego określenia, gdyż ma być: ona nie chce się dupczyć. 🖐️

Gość fsfsf
aa to nie wiem, najlepiej jakbys z nia porozmawial, przeciez musi ci powiedziec o co chodzi moze ma jakis problem?

moze ma jakies choróbsko i nie chce cie zarazić ani stracić przy okazji dla tego robi Ci dobrze ale sama nie chce.