elunia342 0 Napisano Maj 20, 2013 witam DZISIAJ 31 DZIEN CYKLU. OKRESU BRAK. ZROBIŁAM TEST I WYSZŁY DWIE KRESKI TYLKO TA DRUGA TROCHE SŁABSZA NIZ PIERWSZA...CO O TYM MYSLICIE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Maj 20, 2013 Ciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elunia342 0 Napisano Maj 20, 2013 Bylibysmy z mężem w siódmym niebie :-) staramy sie od 7 miesiecy..... zaczełam sie leczyc brałam przez dwa cykle clo.... byłam u gina 12 dni temu i powiedziała ze w tym miesiacu raczej nic nie bedzie a tu dzisiaj mozna powiedziec wyszły dwie kreski....:-))))) w srode zrobie jeszcze jeden dla upewnienia sie...maz mówi zebym sie znowu nie nakrecała bo moze to jeszcze nie ciaza....;/ ale nadzieja jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczęśliwa mama. Napisano Maj 20, 2013 zrób betę, będziesz w 100% pewna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elunia342 0 Napisano Maj 20, 2013 po drugim teście jak wyjdzie pozytywny to pójdę do ginekologa..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elunia342 0 Napisano Maj 20, 2013 a czy któras z Pan miała takie objawy z testem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach