Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra K.

Dlaczego Polscy mężczyźni tak słabo wypadają na tle mężczyzn z zachodu?

Polecane posty

Nastepny ciolek - offerma. Nick mowi sam za siebie. Niech zgadne? Prawiczek katolik? Wiesz, offerma, mi sie na haslo Polak kojarzy pospolity pijaczek z Rosji tudziez Bialorusi. A co tam, wielkiej roznicy nie ma 🖐️ A byles ty chociaz w Azji? Lub poza Europa? At least once? 🖐️

"to tylko jakieś ułomne matołectwo może o to wiercić dziurę w brzuchu bo im się wydaje że skoro wiedzą że indie są w azji to już takie "wyuczone"" Taak? To co zatem powiesz na tekst dnia : Pakistanki to Arabki. Dobre nie? To dopiero trzeba byc matolem, nie?

Gość mi mala brazowa
a to dlatego ze przylezie tki oferma - i zmaiast na temat to wlai post za postem do uczestniczek forum (wiesz chcialby pogadac z nimi a ze zadna maila nie chce mu dac to musi chlop tak na "publicu" dokazywac xxxx dno i wodorosty:) jak prymityw juz kompletnie nie ma argumentu, to zawsze moze wyjechac z prywata i np ocenic kogos przez pryzmat jego zycia intymnego.

Gość mi mala brazowa
Na wschodzie Europy (rowniez Polsce) faktycznie umownie ludzi 'skosnookich' lub tzw 'rase zolta' nazywa sie Azjatami. i wszyscy wiedza o co chodzi. idac w detale juz, dokladnie okresla sie narodowosc, kraj pochodzenia itd. natomiast na zachodzie przez termin 'Asians' rozumie sie raczej Hindusow, rowniez Pakistanczykow itd i tez kazdy wie o kogo mniej wiecej chodzi. kwestia nazewnictwa umownego

Gość Że tak tylko podsumuję
Offerma też reprezentuje kartoflano - buraczaną urodę i brak kultury: ­ - 172 cm - Świński blondyn - Grubas - Okularnik - 40 lat i wciąż prawiczek - Oszołom i fan Jarosława K. - Brak stylu, np. nosi brązowe sztruksy i adidasy do joggingu - Wyzywa kobiety

Gość popycham posty
xx

Gość offerma
nie jestem gruby tylko puszysty! 😡

Gość offerma
i ten zyeb zs już przylazł.

A wy dalej o tych skosnookich... A tu bardzo wazny fakt zostal pominiety. Pakistanki i Iranki zostaly nazwane Arabkami. I nikt o tym slowka nie napisal oprocz mnie, ROR i Azjatyckiej Pani. Niechze mnie ktos pocieszy i napisze, ze mlodziez polska jednak nie jest taka glupia... plissss ;)

"chciałaś zrobic wrażenie "światowca" Jesli dla ciebie znajomosc angielskiego to bycie 'światowa' to nie mam wiecej pytan :D POza tym ciolku, pytalam sie ciebie o cos wiec dlaczego odpowiadasz pytaniem na pytanie? No wiec jak? Byles w Azji czy ogolnie poza Europa czy nie?

ROR tak czytam twoje wypowiedzi i jestes najbardziej irytujaca tutuj osoba czy naprawde myslisz bicie piany to metoda na spoleczna akceptacje ?

Gość dsfesfe
myślenie przeciętnej kobiety polak jest be bo polak. Prawda jest taka, że dobrze wychowanego, kulturalnego polskiego dżentelmena uważacie za ostatnią ciotę i niedojdę a jak taki sam facet ma inną narodowość to jest dla was super facet.

Gość Zuzanna Amelia & 21
LaLiLLa - Offerma jezdzi tylko na narty w Alpy i jeszcze kiedys pracowal w UK.

Gość mi mala brazowa
czesc zs. katamaran hobie tiger racing wymiata wiesz? :)

"Offerma też reprezentuje kartoflano - buraczaną urodę i brak kultury: - 172 cm - Świński blondyn - Grubas - Okularnik - 40 lat i wciąż prawiczek - Oszołom i fan Jarosława K. - Brak stylu, np. nosi brązowe sztruksy i adidasy do joggingu - Wyzywa kobiety" Niczym młody Bóg, ten nasz oferma jest 🖐️

O, a offerma nadal nie odpowiedzial mi na pytanie. I nikt tez nie odpowiedzial na temat Pakistanek-rzekomych Arabek ;)

"kompleksów u osoby której się wydaje że jak napisze coś po angielsku to zrobi na kimś wrażenie" Chlopczyku, ja na codzień posluguje sie angielskim. I tak uwazam, ze moj polski jest znakomity jak na osobe, ktora po polsku rozmawia 'od święta'. Skoncz paplac i odpowiadaj czy byleś poza granicami Europy? Ile razy mam sie ciebie pytac? :o

Gość anabelle ooo
zawsze szczery to chyba tak jak offerma nigdy kobiety nie miał?

Gość jotkakak
LaLiLLato może zapytaj się pakistanki jak jest róznica między rosjanką a polką , dobrze by było, żeby wiedziała , że to w europie

Gość mi mala brazowa
nie, dla mnie wtrącanie prostych, angielskich zwrotów do polskiej rozmowy do oznaka małomiasteczkowych kompleksów u osoby której się wydaje że jak napisze coś po angielsku to zrobi na kimś wrażenie. xxx a mnie to jakos nie przeszkadza;) jak sie uzywa angielskiego (czy innego jezyka) na co dzien, albo jest sie dwujezycznym, to takie dosc naturalne sie staje, a czasem latwiej cos krotko wyrazic, podsumowac w angielszczyznie. niektorzy lubia wtracac lacinskien sformulowania, niektorzy wloskie- ja to lubie.

Gość a jakk
popycham posty

Jotkakak, a co mnie obchodzi opinia Pakistanki? Nie odwracaj kota ogonem. Jak sie pisze takie bzdury, to trzeba poniesc konsekwencje. Druga sprawa - wieksza czesc Rosji jest w Azji, wiec o jakiej Europie my tu mowimy? ;)

Mi mala brazowa: no dokladnie o to mi chodzilo, ale offerma musial przeciez jakos uniknac oczywistej odpowiedzi na moje pytanie wiec zdecydował sie gęgać o tym angielskim 🖐️ Widac, ze chlopak nie ma do czynienia z ludzmi na luzie ;)

Gość popycham posty
­

Gość jotkakak
brawo , nie wiesz ,że w rosji mieszkają nie tylko rosjanki ?