Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra K.

Dlaczego Polscy mężczyźni tak słabo wypadają na tle mężczyzn z zachodu?

Polecane posty

e tam próchnik np jest fajny i ładny, albo vistula. Mąż na też armaniego i nie ma różnicy, chyba że dla wprawnego oka wiadomo..

Tatuaze sa odrazajace :o Nigdy mi sie nie podobaly, zarowno u kobiet jak i u mezczyzn. Podziwiam tatuaze jako sztuke - osoba, ktora je wykonuje ma talent. Ale po prostu nie podobaja mi sie u czlowieka na ciele i tyle. Kobieta z tatuazami wyglada wulgarnie moim zdaniem. A facet wyglada jakby wyszedl z wiezienia :o

Gość $ Terenia $
18:47 [zgłoś do usunięcia] !offerma "następna "polska" wada. a przecież polacy są z pewnością szczuplejsi niż zachodnia europa." ­ Polacy na pewno nie wyglądają lepiej niż faceci z zachodu 😴 Wyjedź z tej swojej Łodzi i przejdź się np. ulicami Hamburga. W Niemczech to faceci odpi­erdal­ają tam prawdziwie rewie mody, są szczupli, zadbani i świetnie ubrani, wyglądają lepiej od swoich rodaczek 😴 A Polacy? Śmiech na sali :O Znaleźć schludnego, przystojnego i wysokiego to jak trafić szóstkę w Lotto 🖐️

"Mąż na też armaniego i nie ma różnicy, chyba że dla wprawnego oka wiadomo.." x ale samochód jakim jeździ to się 10 letni od 2 letniego nawet dla "niewprawnego oka" różni :D

Bredzisz offermo. Ja poslubilam mojego meza zza Zachodu, jak bylismy biednymi studentami :D Nie mielismy nic a nic. Po latach sie dorabialismy. Wiesz jak fajnie sie razem dorabiac ciezka praca? I wierz czym mnie urzekl moj maz? MANIERAMI. Lagodny charakter, wychowany, spokojny i do tego, jak dla mnie, najprzystojniejszy na swiecie. Wiec skoncz pierdolic te swoje farmazony o kasie wyssane z palucha. Zazdrosc cie zzera, bo ciebie nikt nie chce. Moze pora sie zastanowic dlaczego zadna cie nie chce? Tylko prosze cie, nie pisz mi znowu banialuk o kasie, bo to nie ma znaczenia jesli sie w kims zakocha.

Gość $ Terenia $
LaLiLLa - To nie gadaj, że ten Polaczek jest moim facetem, bo mi wiochę robisz :classic_cool: :D

Gość $ Terenia $
19:10 [zgłoś do usunięcia] !offerma "jak się ma na to pieniądze. i ja cały czas o tym mówię." ­ Tak, już wszyscy zauważyli, że pieprzysz tylko o kasie, a my na okrągło ci mówimy, że wy Polacy w większości nie macie za grosz kultury i dobrych manier, nie jesteście dżentelmenami, a tego chyba się za pieniądze nie kupi, prawda? 😴

"Nie mielismy nic a nic." x jeszcze mi napisz że odżywialiście się paprykarzem z biedronki i parówkami. weź mi naprawdę nie opowiadaj bajek o "biednym studencie" z zachodniej europy co to nie miał "nic a nic" :D

Tak ofuś bo na zachodzie to się ciężko nie pracuje tylko w nosie grzebie.

"Tak, już wszyscy zauważyli, że pieprzysz tylko o kasie," x ty, jak się okazało, też. tylko w twoim wydaniu pieniądze mają postać dobrych ciuchów, perfum, manicurów, zegarków, butów i innych fanaberii na które przecietnego polaka po prostu nie stać.

"Tak ofuś bo na zachodzie to się ciężko nie pracuje tylko w nosie grzebie." x oj, żeby się czasem nie przeciążyli tą "ciężką" pracą. chyba tę zachodnią "ciężką pracę" to widziałaś na pocztówkach tylko.

Paprykarzem i parówkami z Biedronki oraz ścinkami ze stoisk wędliniarskich to się mój ostatni facet odżywiał. Owszem, żarł lepiej ale tylko wtedy gdy to ja zrobiłam zakupy i ja za nie zapłaciłam. Bo sam od 20 lat na doopie siedzi i nie zarabia. Ale za cudze by jadł.

Gość facet z buraczaną urodą
Tak tak czytałem już wiele razy w gazetach czy w necie że dla większości polskich kobiet ideał faceta jest brunetem o ciemnej karnacji czyli typ południowca a takich facetów w naszym kraju jest moim zdaniem kilkanaście % ale jak ktoś był w Holandii czy Niemczech to tam facetów o buraczanej urodzie jest mnóstwo i bynajmniej nie wszyscy to Polacy ale rodowici Niemcy a z kulturą to bywa różnie ale nie można wrzucać wszystkich polskich facetów do jednego wora.Poza tym ja chciałbym dodać autorko że pomimo że mam typowo polską urodę /jasne włosy,karnacja i oczy/ to na brak zainteresowania ze strony kobiet nie narzekam.

Offerma ty to jednak jestes debilem. Widzisz nie kazdemu mamusia daje na mieszkanko i samochod. My sie dorobilismy sami, a na umowie smieciowej zadne z nas nie jest, bo mamy wyksztalcenie. Tez trzeba bylo sie uczyc ;) Ja wiem, ze twoj ptasi mozdzek nie ogarnia tego, ze ktos moze kochac kogos tak po prostu za wspanialy charakter. Ty tego uczucia nie znasz wiec to tak samo jakby dyskutowac z robolem o biochemii 🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 21
LaLiLLa - Offerma to prawiczek , chwile przed czterdziestka wiec co on moze wiedziec o uczuciach do drugiej osoby ? Trafil tu 8 czy 9 lat temu i caly czas wyzywa kobiety.

To mowicie, ze offerma to stary prawiczek? I co, pewnie z mamusia mieszka? O Boze, ale przypal 🖐️

Webster - Polki moze az takie suuuper nie sa, ale na pewno lepsze od was 🖐️ I tyle w tym temacie :D

Gość potwierdzam to wszytko!
Niestety to jest fakt ze przecietny Polak nie umywa sie do przecietnego Niemca. Zastanawiam sie nieraz jak to sie stalo, ze rodzice ich tak wychowali? W Niemcu czlowiek ma prawdziwego partnera, do tego sa wysocy, wysportowani i nastawieni do kobiet partnersko. Polacy to jacys mikrzy, niedomyci, nic w domu nie umieja zrobic, nawet samodzielnie jajecznicy ugotowac, do tego mysla, ze dziewczyna powinna w szpilkach do parku chodzic a jak nie ma makijazu to znaczy, ze lesba albo niezadbana. Te lby ogolone na jeza...chryste panei! Pozokle jeany..., brak sportu, koslawe zeby A co najgorsze, kompletny brak manier. Prymitywne bluzgi...No tragedia. Polaka z Niemka, Angielka czy Holenderka nie uswiadczysz. Nie maja wogole brania.

Gość Azjatycka Pani mobilna
A co to znaczy "polskich nieszanujacych sie kobiet"? Jakos nigdy nie slyszalam od facetow z innych panstw, ze Polki sie "nie szanuja". Gdybyscie mieli powodzenie, to tez byscie sypiali z mulatkami, Azjatkami itd. Tylko, ze polskich facetow zadna nie chce nawet na jedna noc. Rzeczywiscie macie jakies liche ego. Moja kolezanka jest zamezna z rodowitym Holendrem. Maja dziecko. Tyle wyzwisk, jakich sie nasluchala od polskich 'maczo'... ze jest ku***, ze Polak nie byl wystarczajaco dobry, to musiala z Holendrem, ze skoro jej maz nie jest 'ciapaty' to na pewno Żyd. Takie teksty od zakompleksiencow slyszala nie raz. Poza tym, chcesz poznac prawdziwe 'latwe dziewczyny'? Przyjedz do Tajlandii albo na Filipiny, to zobaczysz jak tu sie szanuja.

"to też jest jeden z powodów dla których nasze panny tak się mocno "zakoch*ją" w facetach z zachodu." No koles, to w czym problem? Pakuj torbe i wyjedz na Zachod w poszukiwaniu pracy ;) Tylko pamietaj - na Zachodzie sie pracuje a nie na necie siedzi calymi dniami 🖐️ "to tyle jeżeli chodzi o to co mają polki do zaoferowania" Jakbys nie zauwazyl - temat jest o nieudacznikach z Polski. Chcesz, to zaloz sobie osobny topik o kobietach i tam snuj zale na temat dlaczego kazda "puszcza sie z obcokrajowcem" i nie chce isc do lozka z takim maczo w sztruksach czyli Offerma 🖐️

Gość offerma
jak pójdę na solarium, założę soczewki zamiast okularków i schudnę o połowę to będę okej?

Gość tak to ja, panna T.
// nie chce isc do lozka z takim maczo w sztruksach czyli Offerma // ­ buhahahahaha dobre :D:D 🖐️

Gość kora82
Wiecie co ja nie wiem co wy ta na Polakow najezdzacie. Mam meza Polaka i w zyciu nie zamienilabym go na zadnego innego. Jest bardzo opiekunczy trosliwy duzo mi pomaga. Ja np wpoczuje Polka co biora slub z jakis ciaptymi czy czarnymi. Musza byc takimi despertakmi ze biora sie za takich-zaden porzadny Polak ich nie chial. Przechodza na ich religie. One sie wyrzekaja wlasnej kultury. A pozniej jest placz i zgrzytanie zebami. Tylko osoby z jednego kraju maja podobny tok myslenia czy chcociazby poczucie humoru. Jakis Anglik nie zrozumie naszych zartow a dal wiekszosci ludzi brytyjskie poczucie humoru jest bez sesnu.

"mi mala brazowa a to dlatego ze przylezie tki oferma - i zmaiast na temat to wlai post za postem do uczestniczek forum (wiesz chcialby pogadac z nimi a ze zadna maila nie chce mu dac to musi chlop tak na "publicu" dokazywac xxxx dno i wodorosty " xx przyszla mala mi troche sie powyzywac i dac upust swojemu wuklgarnemu patrzeniu na swiat;-)

"Pakuj torbe i wyjedz na Zachod w poszukiwaniu pracy" x czy ty naprawdę jesteś taka ograniczona że nie rozumiesz różnicy między "imigrantem zarobkowym" a "tubylcem"? że to nie działa w ten sposób że imigrant który pojedzie na zachód ma takie same szanse jak mieszkający i żyjący tam od urodzenia człowiek? x nie kumasz że to nie jest przypadek że w meksykanie w usa czy polacy w unii na ogół zajmują stanowiska których miejscowi nie chcą, większość z nich sprząta, myje gary w restauracjach albo pracuje na budowach za stawki które nie odpowiadają miejscowym. i to jest też powód dlaczego nasze panny tak się mocno "zakochują" w facetach z zachodu.

Gość Redgardos
Co ty Lalila czy jak tam się zwiesz piszesz o Polakach. Widzisz jestem szczęśliwym mężem hiszpanki i zaufaj mi, że kobiety tutaj uwielbiają Polaków i Skandynawow. Co na krok to słyszysz np. Mmm Polacco( Cholerne podrywaczki hehe). Jestem fajny facet podobno, ale tak samo wielu moich Rodaków w Polsce jest fajnyc h. Żal mi Cię, bo chybq nie raz przejechalas sie na facetach i teraz ich krytykujesz, bo to w koncu ich wina prawda?;)