Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijwm w mrowisko

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość kijwm w mrowisko

Czy gdyby facet któremu zależy na dziewictwie swojej partnerki zapytałby was o to skłamałybyście gdyby sie wam spodobał?

Gość bez nicka bede
Moja koleżanka skłamała. I na dobre jej to wyszło, bo ma świetnego męża i jest szczęśliwa. Bardzo dobrze zrobiła wg mnie, bo nie wiadomo co on wówczas by o niej pomyślał.

Gość kijwm w mrowisko
Czyli lepiej nie pytac wprost a wydobyc to podstepem np pytaniem o pozycje jaka lubi najbardziej lub jaki rodzaj seksu sprawia jej najwiekszą przyjemność? Wtedy raczej nie załapie o co w rzeczywistości pytam?

Mysle, ze tak jak sie zacznie tak bedzie i tak sie skonczy. A budowanie nowego zwiazku na klamstwie ciemno widze :S

Gość ma rilla
dla normalnego faceta nie miałoby to znaczenia, więc nie skłamałabym. inna sprawa że mój facet był dla mnie pierwszy.

Gość powiedzialabym, ze nia jestem
ale nie na poczatku znajomosci, bo to wstyd nia byc, ale jak bym wiedziala ze zalezy mu na mnie

Gość Majka 23
Nie wiem pewnie jakbym widziała ze tego oczekuje ze nia jestem to bym skłamała. I tak kłamę każdemu że miałam tylko 2:P

powiedziałabym wprost, skoro z góry wiem, że mamy inne podejście to spraw seksu to można sobie związek darować...

Nie kłamałabym, bo po pierwsze zapewne by się wydało, po drugie nie dogadałabym się raczej z takim facetem.

Gość kijwm w mrowisko
Normlany to pojecie wzgledne:P A ja sie pytam czy gdyby Ci sie podobał i wiązałabys z nim nadzieję to czy bys go okłamała dla "dobra" związku

kij - ale tu nie ma mowy o związku. Facet za dużą wagę przywiązuje do dziewictwa więc z góry odpuszczam sobie takiego człowieka. Związek nie ma sensu.

Gość kijwm w mrowisko
"Związek nie ma sensu." Zgadzam sie ale wlasnie ciekawi mnie ile kobiet mysli inaczej i chce zyc w kłamstwie.