Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baodoo

zrobilam corce kolczyki 6,5 miesiaca

Polecane posty

Gość baodoo

bylam dzis przekluc corce uszy... jestem zla matka ???

Gość Debilacja ciągle wzrasta
Zrobiłam czy byłam przekłuć?

Gość upupup;)
tak, jesteś złą matką

Gość i kogo to obchodzi
idiotko🖐️

Gość sekfojaolprzymiaa
nie jestes zla matka. co zlego w dziurkach w uszach?

Gość mnj
Jesteś kur.wą i okaleczyłaś dziecko

Gość tak z ciekwosci ??????
po co niemowlakowi kolczyki?

Gość rgtfbgn
s

Gość amandafryzjerka
Błąd. Ozdobic to moglas mała zakładając jej bluzkę z cekinami. Jak dziecko zacznie się uczyć ściągać i zakładać ubrania to w najlepszym wypadku bedziesz szukać kolczykow po podłodze.

Gość bez przesady z tym sciaganiem
ubrań. Ja mojej córce przebiłam uczy na 2 urodziny. Podobały jej się kolczyki moje i starszej siostry i mówiła ze tez takie chce wiec poszłyśmy do kosmetyczki. Obyło się bez płaczu ale przez pierwsze kilka dni nie pozwalała sobie dotykać uszu i odwracałam jej kolczyki i przemywałam jak spała. Teraz ma 2,5 roku sama się rozbiera i ubiera i w niczym jej malutkie kolczyki nie przeszkadzają. Nadal ma te wkrętki bo uważam ze są ładne, niewielkie i pasują do tak małego dziecka więc nie zmieniamy na inne.

Gość podnoszehhhejjj
ja tydzien temu przeklulam corce ma 3 tygodnie

Nie umiesz sie nawet prawidlowo wyslowic :( szkoda dziecka dla takiej jak Ty, pewnie jak skonczy 13 lat to zasponsorujesz jej tatuaz w koncu ..... musi byc znaczona :(

Gość Podziurawcie te swoje
córki na dobre . Prymitywne babska.

Gość 7686867
po co niemowlakowi kolczyki? tylko i wylacznie dla ozdoby oraz zeby zaspokoic proznosc mamusia bo ona przeciez pragnie miec mala ksiezniczkeeeee. zalosne to jest. okaleczac dziecko i skazywac je na stres i bol bo mamusia ma taki kaprys i chce zeby sie wszyscy zachwycali jej malenka krolewna

Gość nie ty jedna masz problem z...
znowu atak na kolczykujace mamy?ze wam sie to nie nudzi

Gość kolczyki to atrybut
kobiecosci. Po diabla niemowlakowi to nie wiem? Ale coz, robcie z dzieci obiekty seksualne. W koncu kazdy mlody chlopak potrzebuje szmatek do ruchania i porzadnych dziewczyn do zakladnaia rodziny. Za iles lat wasze corki jako szmatki beda ladnie dawac sie obracac po katach :D Takie zdziry do wyruchania rosna :D

Tekst roku na kafe. Przekułaś córce uszy - będzie zdzirą. Kobieto Tobie chyba głowa słuzy tylko do ozdoby.

Gość Moje ma 1 mc i ma
kolczyki. Tutaj sa staroświeckie gówno wiedzące kobiety :)

Gość Moja 10 lat i ma kilka
1.pępek 2.w uszach pięć 3.i tatuaż henną. Nie mieszkam w Polsce zacofanej.

Gość ala270691
Nie mam nic do kolczyków u małych dzieci, ale powinno je się robić dopiero po skończeniu roczku. Bo każda infekcja w okolicy głowy u tak małego dziecka może skończyc się w szpitalu i nie ciekawymi powikłaniami

Gość hnddyth
co was to obchodzi,wasze dzieci? Że wasze dzieci są brzydkie nikt wam nie mówi,się nie wtrąca a wy się wpierdalacie do każdego

Gość kladjhyry
Arszenika* Tekst roku na kafe. Przekułaś córce uszy - będzie zdzirą. Kobieto Tobie chyba głowa słuzy tylko do ozdoby. :O Jezlei z dziecka robisz obiekt seksualny to bedzie tym obiektem. Owszem takie lolitki z kolczykami potem sa ruchane dosc szybko i z bekartem wam do domu wracaja :D Nie bedzie kretynko zdzira bo przeklulas uszy tylko bedzie zdzira bo od malego jest obiektem seksualnym. Co arszenika, tez corce uszy przeklulas i na obiekt do ruchania ja chowasz? :D

Gość gbbfghbcdj
pojebane jestescie ja mam 28 lat jestem w 7 miesiacu ciazy skonczylam szkole i studia mialam jednego partnera jestem z nim od 9 lat a kolczyki mialam robione jak mialam 5 miesiecy... i nq zdzire nie wyroslam

Nie, mam syna i bynajmniej nie zamierzam mu niczego przekłuwać. Ale zastanawia mnie brak logiki w Twoim myśleniu a raczej braku myślenia. Czyli, ze kiedy dziecku można przekłuć uszy żeby zdzirą nie zostało? Po 18? Po 20? Czy po slubie żeby z wiankiem szła do ołtarza? Bo jak 8-latka będzie miała kolczyki- będzie obiektem seksualnym to znaczy że zdzirą zostanie. No chyba, ze piszesz na swoim przykładzie. Mama Ci przekłuła uszy jako niemowlakowi i zostałaś zdzirą. Cóż raczej kwestia wychowania a nie przekłuwania uszu. Związku raczej nie widzę.

Gość bea bea
No cóz, kwestia gustu, a raczej jego braku. Robisz z córki lolitkę, jeszcze jej rzęsy doklej, bo cóż w tym złego.

Gość ciekawe to co pisEcie
.

Gość na solarium ją jeszcze zabierz
to jest jej równie potrzebne jak kolczyki

Gość hehe niektóre mamuśki
utknęły w PRLu kiedy to była moda na kolczyki u malutkich dzieci. Nie wiem co z tym pięknego u 1-3 latka, raczej żenująco to wygląda. ale ehh niektórym matkom wydaje się, że upiękniły w ten sposób dzieci.

Nie przesadzaj :) ogólnie jestem przeciwna zakładaniu kolczyków tak małym dzieciom, ale głównie dlatego że takiemu dziecku odbiera się całą radość z faktu np. cieszenia się że będzie je miało, z wybierania itd. Ale na pewno nie robi to z Ciebie wyrodnej matki