Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

renata_12384

wycieczka w tatry

Polecane posty

Witam. Czy ktoś z Was orientuje się czy istnieje cos takiego jak wycieczki zorganizowane po Tatrach.Chodzi mi tutaj konkretnie o wycieczkę z przewodnikiem, spanie w schronisku bądź jeszcze lepiej pod namiotem. Tak po prostu kilka dni żeby poznać nowych ludzi spędzić miło czas w górach. A może ktoś z Was był na takiej wycieczce bądź ją zorganizuje? :) ozdrawiam serdecznie Renata

Gość herrr
organizowane są tylko wycieczki 1dniowe. Spróbuj na www.zakopaneforum.pl, uczestnicy czasami się spotykają i razem wędrują

i serio nie ma takich wycieczek kilkudniowych? dziwne. szkoda bo byłoby fajnie przeżyć taką przygodę, wziąć prowiant namiot i wyruszyć:D

Gość tatry itp
w tatry z namiotem nie pójdziesz bo nie wolno na dziko nocować. schroniska ok, bez rezerwacj- na glebie w jadalni, całkiem miło choćtłoczno. ludzie sięskrzykują i chodzą razem po górach. sprawdź fora tatrzanskie.

muszę faktycznie poszukać na forach tylko że bałabym się chyba troche z obcymi mi osobami iść... przewodnik to co innego:)

Gość tatry itp
ale chodzi ci o tatry szczególnie czy w ogóle o góry bo tatry sąspecyficzne, przepiękne ale i niebezpieczne. generalnie ludzie mają baze w zakopanym i robią1-dniowe wyprawy. nocowanie w MOKu czy DPSP ma swój urok oczywiście chcesz poznać ludzi... wiesz ludzie którzy chodząpo tatrach są pozytywnie zakręceni, to nie dyskoteka (sorki za porównanie) żeby ryzykowaćznajomości. masa ludzi chodzi teżsamemu, choć w tatry lepiej w małej grupce.

Gość 432423423423
z tego co kojarze, zeby chodzic tak po tatrach od schroniska do schronika, trzeba cały czas dzwigac na plecach swój sprzet, więc to zadanie dla wyjątkowo silnych i wysportowanych, wg niektórych bez sensu

Gość tatry itp
czyżby burze zaburzyły forum? nie widać postów

Hmmm... Tak naprawdę to nie wiem sama o co mi chodzi. Szukam ciekawego pomysłu na spędzenie urlopu i pomyślałam żę mogłabym spędzić go trochę inaczej niż morze lub góry w sensie takim że kwatera, od tego do tego dnia później wyjazd. Chciałabym przeżyć coś ciekawszego, na spontanie nie myśląc w przód co się wydarzy, wziąć namiot jakiś prowiant i wyruszyć.

Gość gvdfvvbb
Tatry byly super, teraz jest tlok, kupa pozerow i ogolnie nieprzyjemnie. Chociaz sa to te same miejsca jak przed laty :-(

Gość podpowiadacz
To ja ci podpowiem pomysł na nieco inne wakacje w górach. Sam z tego skorzystałem kilka lat temu. Jest takie krakowskie biuro podróży Bird. Oni specjalizują się głównie w wycieczkach rowerowych i ornitologicznych, ale i dla piechurów mają ciekawe oferty. Mianowicie: oni organizują trasę wycieczki, dają ci rozpiskę z propozycją trasy i mapy, załatwiają noclegi i przewożą bagaż. A ty sobie idziesz w swoim tempie. Ja byłem na takiej wycieczce w polskich górach (bo mają też propozycje zagraniczne) i było bardzo fajnie. Tylko trochę drogo. Sam korzystałbym jednak z tańszych noclegów.

Gość podpowiadacz
Gorce, Pieniny, Beskidy - podczas jednej tygodniowej wyprawy.

Dziękuję bardzo za propozycję:) na pewno coś wymyślę, w końcu do wakacji zostało jeszcze trochę czasu:)

Gość halszczka
w tatrach namiot chcesz rozpinac?Tam kazdy metr ziemi na wage zlota:)