Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śrobka ślubka

suknia

Polecane posty

Gość śrobka ślubka

prolsze o opinie, powaznie mysle o tej sukni san patrick rhin

Gość dklajaiohdaaa
beznadziejna;/ uwazaj, bo możesz się w drzwiach nie zmieścic:P

Gość srobka slubka
pan mlody nie bedzie mnie chcial drzwiami do kosciola wpuscic to wejde oknem;p niie podobaly mi sie princeski ale ciagnie mnie do niej...i co poczac boi sie

Gość judyta88judyta
hahah tu chodzi o to, ze ta kiecka jest tak szeroka, że sie w drzwiach nie zmieścisz:D a nie o to, ze pan młody Cie nie wpuści lol. swojądrogą suknia ohydna, w życiu bym takiego czegoś nie ubrała.

Gość Aniołke85
Autorko nie słuchaj psudodobrych rad. suknia jest oryginalna i piękna. Jesli dobrze się w niej czujesz i dobrze wyglądasz- nie pytaj nas o zdanie, tylko się decyduj :) Pozdrawiam

Gość kiiui5
piękna ale to tylko na ślub tak? Bo wątpię, że da się w niej swobodnie tańczyć na weselu chyba, że zamierzasz cały czas siedzieć.

Gość MaggieSotterooo
srobka napisalam w moim watku gorset ma przepiekny ale dol nie bardzo, nie mam nic do rozkloszowanych sukni,sa piekne ale tutaj za duzo tego i suknia traci urok,wyglada kiczowato wrecz :(

Gość MaggieSotterooo
no i jak ktos wspomnial powyzej - jak tanczyc i czuc sie swobodnie w takiej sukni? przeciez zataczajac kolka caly parkiet nia wymieciesz ;/

Gość gość
suknia ładna ale tylko do zdjęć - można w niej co najwyżej "ładnie postać do zdjęć" poruszać się w niej będziesz jak kukła, a taniec... nie wchodzi w grę - za dużo warstw, za ciężko, za puchato