Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość //hyby//

chcica na straszego nie daje mi spokoju!

Polecane posty

Gość //hyby//

Jak w temacie. Mam 23 lata, od 6 lat jestem w związku z równolatkiem, ale od pewnego czasu ciągle fantazjuję o seksie z dużo starszym ode mnie facetem, tak ok. 40 -45 lat. Gdy widzę takiego zadbanego, przystojnego faceta w tym wieku to moja ochota jeszcze bardziej się pogłębia... jestem porąbana :O

Gość takiemu to nawet
juz nie staje wiec daremne twe wysiłki :D

Gość vdsgdvxvx
jak to na szmate przystalo, pewnie niedlugo se starszy porucha

Gość oiudfgh
hyby mam to samo choc jestem nadal dziewica

Gość Artur Rypik.
fajnie masz, pozdrawiam ;)

Gość //hyby//
oj, no bez przesady :) to już zależy od faceta. Pociąga mnie w starszych facetach właśnie to, że są doświadczeni... :) echhh ale to za bardzo zaprząta moje myśli! przecież mam chłopaka, o co chodzi?

Gość grrrrrrrrrryyy
mi też się starsi faceci podobają

Gość //hyby//
szmatą nie jestem, wypraszam sobie! każdy ma jakieś fantazje. A Wy dojrzali panowie co sądzicie o takich młodych kobietach? grzechu warte? :)

Gość 40+latek
Odezwali się zapatrzeni we własny egoizm niby dorośli, ale tak naprawdędzieciaki którzy myslą o kobiecie tylko po kątem jak sobie ulżyć. Często słyszę od 20parolatek że nie mają o czym rozmawiać z rówieśnikami. Sam wiem że facet mądrzeje (nie każdy ma ten przywilej) dopiero po 30. dlatego ja nie narzekam na towarzystwo 2x młodszych kobiet, które sąciekawe, poszukujące, dużo rozumiejące i widzące. pozdrawiam Was dziewczyny i nie bójcie siętakich kontaktów.

Gość //hyby//
up up up

Gość 40+latek...........
Odezwali się zapatrzeni we własny egoizm niby dorośli, ale tak naprawdędzieciaki którzy myslą o kobiecie tylko po kątem jak sobie ulżyć. Często słyszę od 20parolatek że nie mają o czym rozmawiać z rówieśnikami. Sam wiem że facet mądrzeje (nie każdy ma ten przywilej) dopiero po 30. dlatego ja nie narzekam na towarzystwo 2x młodszych kobiet, które sąciekawe, poszukujące, dużo rozumiejące i widzące. pozdrawiam Was dziewczyny i nie bójcie siętakich kontaktów.

Gość grrrrrrrrrryyy
.

Gość //hyby//
40+latek - mądre słowa. Nawet nie wiesz jak bardzo imponują mi dojrzali faceci, mmm ;)

Gość eeeellllaaaaaaaaaaaa
40 latk dokladnie tez tak mysle jak Ty:)

Gość //hyby//
nie wiem czy poprzedni post się dodał więc napiszę jeszcze raz. 40+latek - mądre słowa. Nawet nie wiesz jak tacy dojrzali faceci mi imponują, mmmm :)

Gość zablokowany temat!!!!
i co dalej z tak pięknie rozpoczętym wieczorem? tzn. wątkiem?

Gość 40+latek
sorki za nieobecnośćale coś siętemat blokuje dzięki za miłe słowa nie wymądrzam się- to wynik obserwacji trzeba miećdo siebie samego dystans i umieć dostrzec własne błędy i głupotęczy po prostu śmiać się z siebie. Wtedy wszystko i wszystkich widaćlepiej. Z czasem po prostu docenia sięw kobiecie kobietę. :)

Gość QWEFQWEF
j.w

Gość awtertrdt
:(

Gość QWEFQWEF
dd

Gość QWEFQWEF
wątek nie działa!!

Gość jon kkk
test

Gość //hyby//
a mnie się marzy z takim posmakować czegoś więcej... :) ale nie mam zamiaru zdrazać mojego faceta, pozostaje mi tylko pofantazjowac....

Gość //hyby//
ej co jest z tym wątkiem :(

Gość jon kkk
u mnie nie widaćpostów innych

Gość 40+latek
nie widać wpisów innych osób dopiero jak sięnapisze ponownie samemu to tak jakby gadać z samym sobą szymonie - trzeba mieć klasę, a tobie jej brak. "każdy sądzi po sobie" a prawda boli hyby - miłych snów, choć... wiesz ... grzeszymy myślą mową uczynkiem i zaniedbaniem. więc pierwsze dwa jużza Tobą:)

Gość jrhdfhghuryterfjfjhvjf
Ja jestem w zwiazku ze starszym mezczyzna, zaczelam z nim byc jak mialam lat 22 teraz mam 24. On ma 43 lata Sa i plusy i minusy. Ja zawsze mialam duzo starszych facetow. Czasem mysle jakby to bylo z mlodszym, ale wracajac do wspomnien zwiazkow z tymi starszymi o najmniej 4 lata to jest roznica i nie wiem na czyja korzysc wypada ta roznica. To jest kuszace, mnie tez kusilo, czasem dalej kusi.. no ale. Trzeba przejsc na wlasnej skorze, zadne rady w tym wzgledzie nie pomoga. Bo mysle ze co innego faktycznie wiazac sie ze starszym a co innego sypiac z nim... na to drugie z checia bym przystala, bez zobowiazan. Natomiast to pierwsze...

Gość 40+latek
test

Gość 40+latek
jrhdfhghuryterfjfjhvjf - oczywiście masz rację , zależy o jakiej relacji mówimy ja sięwypowiedziałem o kontakcie intelektualno-powiedzmy łóżkowo- przyjacielskim a nie małżeńsko-seriozwiązkowym w każdym razie życzęCi powodzenia