Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość //hyby//

chcica na straszego nie daje mi spokoju!

Polecane posty

Gość dziala nie dziala
jw

Gość taka lala
a dla mnie liczy się człowiek, nienormalnie co?

Gość //hyby//
wkońcu coś ruszyło :) 40+latek, jeśli wolno zapytać - masz jakieś doświadczenie z młodszymi kobietami w sprawach seksualnych itp. ? czytając różne fora doszukałam, że nie każdemu doświadczonemu przypadła w tej kwestii młodsza partnerka ze względu na brak doświadczenia właśnie. :)

Gość taka lala
jest tu kto

Gość 40+latek
hmmm. sex, nawet bez zobowiązań to nie relacja dwóch maszyn tylko wrażliwych istot doświadczenie... a może właśnie jego brak jest pociągający i podniecający? doświadczenie nie ma nic do wieku ja osobiście bardzo lubiłem jak mniej doświadczona młoda dziewczyna właśnie przekracza pewne swoje granice, jak poddaje siępoznawaniu sex bez względu na wiek - to kwestia temperamentów - są dawcy i biorcy albo i jedno i drugie i wtedy jest najlepiej starszy facet po prostu teżcieszy sięmłodym ciałem, młodsza dziewczyna że taki facet skupia sięna niej a nie na sobie, dba o jej przyjemność, no i... może nie częściej ale na pewno dłużej może.:)

Gość 40+latek
no to dobrej nocy i miłych fantazji

Gość //hyby//
i tego właśnie brak młodszym facetom, tzw celebrowania seksu, skupiania się na partnerce, nie tylko na sobie.. oczywiście nie uogólniam teraz, ale z mojego punktu widzenia tak to wlasnie wyglada. Moze wlasnie dlatego wiele mlodych dziewczyn ciągnie do starszych facetów ;)

Gość hmmmmm....
też tak mam czasem po prostu przeraża mnie czasem niedojrzałość moich rówieśników sex czy przyjaźń tak ale jednak nie na stałe