Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybka babka

Co się stanie jak nie odbiorę przesyłki od KURIERA???

Polecane posty

Gość szybka babka

Hej, Pytanie jak w temacie. Chodzi o to,że kupiłam dzisiaj pewien przedmiot, ale jak już zrobiłam przelew zaczęłam mieć wątpliwości czy odpowiedni model.DLatego niezwłocznie pisałam maile do sklepu z pytaniami, wyjaśniając całą sytuację ( specjalnie zrobiłam to OD RAZU,żeby nie zdążyli wysłać przedmiotu).Niestety firma miała problemy na stronie i dostałam wiadomości zwrotne,że email nie dotarł. Zdenerwowana próbowałam wysłać wiadomość 5 razy.Czekałam na odpowiedź do wieczora i zero odpowiedzi.Natomiast dostałam powiadomienie,że przedmiot wysłano i podano numer listu przewozowego. W tej chwili jestem prawie pewna,że wybrałam zły model.Będę musiała znowu płacić za wysyłkę i reklamować przedmiot. Tylko teraz tak myślę co się stanie jak nie odbiorę przesyłki od kuriera?Wróci ona do nadawcy?Po jakim czasie? Licze się z podwójnymi kosztami wysyłki, ale planuję tak zrobić,żeby nie musieć bawić się w ponowne pakowanie i adresowanie paczki. Chodzi o firmę kurierską DPD, będę wdzięczna za informacje.

Gość szybka babka
pomoze ktos???

Gość szybka babka
podnoszę, przez całą tą sytuację jestem zdenerwowana...:(

Gość szybka babka
ech i nic nie widać!!!!!!! wrrrrrrrrrr

Zadzwoń do sprzedającego. Przecież masz jego dane, w tym nr tel.

Gość szybka babka
o tej porze już nie pracują.A w opcji kontakt podana była tylko możliwośc wysłania maila z ich strony www. Dopiero po przeszukaniu neta znalazłam numer tel, i będę dzwonić do nich jutro. Póki co chciałam zapytać o mój pomysł odnośnie kuriera.

Gość gość
Nic. Dostaniesz Awizo i tyle;). Nikt na ciebie czekać nie będzie. Co do samego kuriera zaś, to ja polecam Wysyłam Taniej. Najlepszy wybór.

Gość gość
Zgadzam się. Sam korzystam z kuriera Wysyłam Taniej i jestem bardzo zadowolony, to dobry wybór.

Gość gość
Nic, po prostu zostawi ci awizo. Co do samego kuriera zaś, to tak jak kilka osób wcześniej, polecam Wysyłam Taniej.

Gość gość
AH TA REKLAMA

Gość to już masz wpierdol
:-0