Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem fanką Realu Madryt

Już wiadomo komu kibicują Polacy

Polecane posty

Dzisiaj znalazłam sondę, która wyraźnie przedstawia, którym klubom kibicują Polacy. Wyniki są następujące: 1. FC Barcelona - 24,9% 2. Borussia Dortmund - 14,5% 3. Real Madryt - 12,5% 4. Manchester United - 7,7% 5. Bayern Monachium - 7,5% 6. Chelsea Londyn - 5,5% 7. Arsenal Londyn - 4,1% 8. AC Milan - 4% 9. Manchester City - 3,5% 10. PSG - 2,2% 11. Juventus Turyn - 1,6% 12. Liverpool - 0,5% 13. AS Roma - 0,4% 14. Ajax Amsterdam - 0,4 15. Inter Mediolan - 0,4% 16. Anderlecht - 0,2% 17. Celtic Galsgow - 0,2% 18. inny - 7,1% 19. żaden - 2,8% Podam linka, żebyście nie uważali, że sobie zmyśliłam te wyniki. http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/pilka-nozna/komu-kibicuja-polacy-barcelona-przed-borussia-sonda_321282.html Jak widzicie, ten ''żałosny klubik'' jak zwykliście nazywać Real Madryt, jest na 3 miejscu. Oznacza to, że ma więcej kibiców w Polsce niż wielkie: Manchester, Bayern, Chelsea, itp. :)

Gość yyyKafeKrytykant
za to mniej niz Borussia czy Barcelona :D

Gość grrrrrrrrrryyy
a ja kibicuję Chelsea, bo to najlepszy klub z najlepszymi piłkarzami :)

yyyKafeKrytykant-Ale 3 miejsce nie jest złe :) Przyznam szczerze, ze po wypowiedziach Polaków o Realu, spodziewałam się, że znajdzie się on na ostatnim miejscu. grrrrrrrrrryyy-Nie zaprzeczam, że klub jest świetny, ale w tym sezonie LM trochę Wam nie wyszła :) Nawet lubię Chelsea, chociaż nie przepadam za ligą angielską.

Alicja 22lata-A każe Ci ktoś czytać tematy założone przeze mnie? Gdyby Cię nie interesowały nie wchodziłabyś w nie, nie czytała ich, a za kilka minut zapomniała o ich istnieniu. Wyniki sondy pojawiły się dzisiaj, to co miałam czekać miesiąc z tematem?

Trochę nie na temat, ale nie chciałam zakładać nowego tematu. Właśnie przed chwilą Florentino Perez-prezes Realu Madryt oficjalnie potwierdził, że Mourinho po zakończeniu tego sezonu odchodzi :D :D :D Dodam, że Iker Casillas obchodzi dzisiaj 32 urodziny i chyba nie mógł wymarzyć sobie lepszego prezentu :) Proszę o radę, bo nie wiem czy z tej okazji iść do monopolowego po szampana, piwo czy opić się winem z barku rodziców? :P

Gość że co? szkopom też
szkopy na 2 i 5 miejscu :O

Nie chcę być niemiła, ale teraz gdy Mourinho już nie będzie trenował Królewskich, to liczba kibiców wzrośnie i Real będzie na pierwszym miejscu ;) HALA MADRID! Normalnie kumulacja-Real na 3 miejscu, odejście Mourinho. Chyba jakąś imprezę dzisiaj zrobię :P

Gość Liverpool!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kocham od najmłodszych lat ❤️

Gość szymon okrutny
własnie,niestety wierzę,w kazdej jest zawarta część prawdy,ale w twoim wypadku zakładam,ze tą prawdą jet to ze jestes fanką,a kłamstwem,ze jestes brzydka

Dodam, że w mojej okolicy najczęściej widzę przechodniów w koszulkach Realu Madryt, później Barcelony, następnie Chelsea. Czasem MU i Bayernu. Gdybym wiedziała o tej wspaniałej wieści dla Realu, to założyłabym temat o odejściu Mourinho, ale już nie chcę zakładać następnego tematu. Jeszcze raz napiszę zatem jak się cieszę :D