Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anhkdl123ona

duzy problem po 5 latach

Polecane posty

Gość anhkdl123ona

jestem z chlopakiem 5 lat jestesmy młodzi mamy po 21 lat dokladnie tydzien temu zerwalismy, po czym zadzwoniłam do niego 2 razy, czułąm ze nie sprawia mu przyjemnosci rozmowa ze mna wiec odpusciłam plakałam itp. w sobote poszlismy we 2 ale osobno na impreze bylo okolo 100 naszych znajomych oczywiscie siedzielismy z tymi najblizszymi razem przy jednym stole przywitał sie dajac mi buzi w usta pzrysiadł sie po 15 min polozył mi reke na talii, jego koledzy przedstawiali mnie innym ludziom jako dziewczyny mojego "byłego". no nic sie nie odzywałam opowiadał o mnie jak o swoejj dziewczynie pokazywał kolegom zdjecia moje ze bylismy tutaj. w koncu kolega do niego podchodzi i mowi ze ma bardzo ladna dziewczyne ze podoba mu sie ... sposob w jaki na siebie patrzymy ? - nie wiem o co mu dokladnie chodzilo no ale... na to moj "były " wykrzyczał wiesz ile juz z nia jestem 5 lat z taka duma - czegos tu nie rozumiem. caly czas siedzial tulił sie całowalismy sie ciage mowil chodz gdzies ze mna i na spacer i pzredstawiał mnie swoim znajomym ktorych jeszcze nie znalam jako swoja dziewczyne... :) powiedzial zebym zadzwoniła do niego jak wroce do domu. ja zadzwonilam a on mi cos zaczyna opowiadac jakbysmy byli z soba, i tak rozmawia ( sam dzwoni) az do dzis, wczoraj mu powiedzialam ze jezeli nei chce ze mna byc to niech nie dzwoni dzisiaj o 13 dzwoni ( pzrerwa w pracy ) co mam zrobic wiem ze niedlugo bedzie chcial sie spotkac... jak zareagowac na to olac czy uwierzyc ze bedzie dobrze ?

Gość anhkdl123ona
to on zerwał - mowiac ze nie wie co czuje. grunt mi sie zawalił pod nogami... wszytsko moje plany o wspolnym mieszkaniu o wszpolnym zyciu poszly w dal i nagle takie zachowanie... co robic ? :( nie wiem czy jest sens wchodzic w to znow... bardzo pzrezyłam to i wiem ze beded go jeszcze kochac pzrez pare lat znaczy dla mnie wiecej niz ktokolwiek inny, klocilismy sie jakos czesciej od 3 miesiecy. za 15 dni mamy 5 rocznice boje sie ze umre bez niego w ten dzien :/

Gość anhkdl123ona
up powiedzcie jak to wyglada dla osob 3 ?

Gość pogadaj z nim
Pogadajce szczerze i tyle. Skoro jesescie tyle czasu razem to chyba nie macie przed soba tajemnic, niech Ci powie dlaczego zerwał... dlaczego potem ,,udawał" ze jestes jego dziewczyna, co teraz mysli i jakie widzi plany na przyszłosc. TO barzo proste. Kazdy człowiek jest inny i co innego ma w głowie.

Gość Heniu
Lipa trochę. W tym wieku tyle lat razem? Jest to możliwe ale na pewno bardzo problematyczne, bardzo mało chłopaków jest do tego zdolnych. Niestety bardzo dużo fajnych par przekreśla swoją przyszłość bo poznali się parę lat za wcześnie... 21 lat to niezbyt poważne myślenie, planowanie przyszłości więc musisz to na jakiś czas odpuścić a bardziej skupić na tym co tu i teraz. Jak chcesz by coś z tego było to daj mu więcej swobody ale i szczerze z nim rozmawiaj, jednak nic na siłę. Staraj się być zawsze blisko niego i miej nadzieję, że to Ciebie kiedyś wybierze. Co więcej możesz zrobić?