Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laminossa

Do facetów - czy małe piersi też są podniecające dla Was?

Polecane posty

Osobiście mam straszny kompleks. Ogólnie się sobie podobam, nie jestem brzydka, tyłek mój mi się bardzo podoba, ale mam mały biust ( rozmiar B) i czuję się z tym nieatrakcyjnie szczególnie jak się rozbieram przed swoim chłopakiem. Wiem, że jemu się podobają duże piersi i to jest dla mnie straszne jak sobie o tym myślę , chociaż on mi mówi , że " takie też nie są złe i mi się podobają " i wiecie jak to brzmi "nie są złe". Nie to kobieta chce słyszeć, chce być po prostu najlepsza dla niego. I chciałam wiedzieć jak to tak naprawdę wygląda z Waszego punktu widzenia, czy moglibyście być z taką dziewczyną i czy myślelibyście sobie co chwila ' Ohh , szkoda, że takie małe, nic w tym podniecającego". Proszę o szczere wypowiedzi, bo właśnie o to tu chodzi ;)

Gość PomS
Poka te cyce, to ci powiemy ;)

Gość MOH8
Trudno powiedziec. Jak bym zobaczyl zdjecie to bym ci odpowiedzial. Niektore mniejsze piersi sa takze bardzo podniecajace. Najgorzej jest taka decha.

Haha , nie robię sobie zdjęć cycków ; ) bo ich nie lubię :D a na szczęście deską nie jestem , bo mam takie typowe B, płaskie to A.

Gość gangsta smoke
Ja tam wole duze melony. Jest sie czym pobawic i do czego przytulic...a jak fajnie podskakuja:D

Małe piersi też są seksi . Liczy się całokształt -kobiecość. Ja miałem kiedyś dziewczynę z małymi piersiami i była wspaniała.

Gość Kant dupy
Jeśli są pełne, miękkie i jędrne to podniecają, jak przypominają woreczki skóry smętnie poddane sile grawitacji to już mniej :D ale amatorzy też sie pewnie znajdą

Gość Też miałem z małymi cyckami
Brak ten nadrabiała niuezwykle chętnym OzP i analem :)

gangsta smoke - mój facet też mi uświadomił , jak bardzo duże są lepsze... dlatego pytam czy małe są po prostu choć trochę podniecające..

Tzn , nie mam wiszących, ale też nie takie, jakie by mi się podobały, jakieś takie zwykłe, chciałabym mieć bardziej zaokrąglone i sterczące sutki ale nie mam :c

Gość gangsta smoke
Pewnie sa. Ja wyrazam jedynie swoja opinie. Szczerze powiedziawszy dla mnie to nawet poddane grawitacji duze tzytzki sa lepsze niz male. No ale ja to ja ;)

Gość gangsta smoke
Y tam, operacje. Powtarzam, ze jest wielu takich co to ich male podniecaja. A juz na pewno wola takie od mniej sterczacych duzych;) ja zwyczajnie luibie sobie poduchy popodrzucac, zanurzyc twarz...takie tam;)

Gość daj se luzzz
wiesz miałam faceta który gadał trzy po trzy że mam B tzn mały rozmaiar ale tak szczerze on też miał mały rozmiar głupi fiut to był i leje na takich pustaków Facet ma być szczęśliwy ze mną za to jaka jestem a nie jakie mam cycki !!!!!! jak chce mieć lalę dmuchaną to niech sobie kurwa mać kupi w sex shopie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość PomS
Uuuuu

Gość daj se luzzz
a co do wielkości biustu to koleżanka któa ma rozmaiar A mówi że ja mam wielkie bo mam B Wszyscy mówią że do swej figury mam odpowiedni rozmiar biustu nigdy nie chciałąm mieć wielkich cyców bo to niewygodne i obciążające kręgosłup a czy komu się to podoba czy też nie mam głęboko gdzieś !!!!!!! NIE WIEM PO CO WOKÓŁ CYCKÓW NIEKTÓRZY ROBIĄ TYLE SZUMU PS MYŚLĘ ŻE DLA FACETÓW NIE TAK WAŻNE SĄ CYCKI A RACZEJ CO INNEGO ...... MYLĘ SIĘ ?????

Daj se luzzz Brawo !!!! I takich kobiet szukam :) Właśnie kurwa mac o to chodzi w życiu ,żeby znać swoją wartość . Powodzenia

Gość a powiem wam tak !!!
nie ważne jakie baba ma cycki i czy wogóle je mam ważne czy ma pochwę i jak ją dysponuje :) i to cała prawda w temacie

daj se luzzz - wiesz , ja bym nie miała takiego problemu z tym , gdyby nie FACECI. Oni tak strasznie lubią te cycki , a gdziekolwiek w internecie nie spojrzę to cyce i cyce. A wiesz szczególnie przykre jest słyszeć od faceta " TWOJE TEŻ MOGĄ BYĆ " no kurde ! ja chce , żeby mówił , że go podniecają, że są piękne, wspaniałe , a nie że " mogą być".. najgorzej jak facet jeszcze dołuje tym... Kiedyś jak byłam singielką nie miałam aż takiego problemu z tym bo jakieś tam inne atuty mam myślę ;p

daj se luzzz - wiesz , ja bym nie miała takiego problemu z tym , gdyby nie FACECI. Oni tak strasznie lubią te cycki , a gdziekolwiek w internecie nie spojrzę to cyce i cyce. A wiesz szczególnie przykre jest słyszeć od faceta " TWOJE TEŻ MOGĄ BYĆ " no kurde ! ja chce , żeby mówił , że go podniecają, że są piękne, wspaniałe , a nie że " mogą być".. najgorzej jak facet jeszcze dołuje tym... Kiedyś jak byłam singielką nie miałam aż takiego problemu z tym bo jakieś tam inne atuty mam myślę ;p

Gość czarny kocur
Wyluzuj, kobieta to nie tylko cycki.

sorki za podwójne ;p no ja też myślę , że są ważniejsze rzeczy! ale to jest męczące jednak , nawet wczoraj o tym rozmawiałam z facetem to powiedział że "duże cycki tak fajnie podskakują" ale moje są ok, wkurza mnie to wszystko ;x

Gość powiem tylko tyle
jeśli twoj facet nie widzi ciebie jako CIEBIE - całości - tego co masz w głowie, sercu, a dopiero potem w majtkach i pod biustonoszem, jeśli nie jesteś dla niego najpiękniejsza taka jaka jesteś w całosci to kiepsko dla mnie najpierw liczy się osobowość charakter, oczywiście uroda teżbo od niej i od sexapilu zależy pierwsze wrażenie i wejrzenie, ale jak już z kobietąbyłem i rozebrałem ją to cieszyłem sięi kochałem całą od stóp do głów, takąjaka jest bo ja nie mówiłem do jej bioder czy brodawek tylko do jej oczu ust, serca. tak zadany temat to jakieś stawianie sprawy na głowie.

ale czy masz małe piersi, czy nie masz ich w ogóle? wbrew pozorom to istotna różnica, bardzo gruby facet, też ma "małe" piersi ;)

Gość czarny kocur
Zamiast myslec o operacji odpal swojemu nieczulemu chlopaczkowi ze wielkie penisy tak fajnie wypelniaja ale jego tez jest nienajgorszy, to powinno go nieco uspokoic

Gość Lucy t
m

ranya - już pisałam niejednokrotnie , że nie najmniejsze , bo B. Czyli jakieś tam są. Pomiędzy takimi malutkimi a średnimi.

Gość powiem tylko tyle
jeśli twoj facet nie widzi ciebie jako CIEBIE - całości - tego co masz w głowie, sercu, a dopiero potem w majtkach i pod biustonoszem, jeśli nie jesteś dla niego najpiękniejsza taka jaka jesteś w całosci to kiepsko dla mnie najpierw liczy się osobowość charakter, oczywiście uroda teżbo od niej i od sexapilu zależy pierwsze wrażenie i wejrzenie, ale jak już z kobietąbyłem i rozebrałem ją to cieszyłem sięi kochałem całą od stóp do głów, takąjaka jest bo ja nie mówiłem do jej bioder czy brodawek tylko do jej oczu ust, serca. tak zadany temat to jakieś stawianie sprawy na głowie.