Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamama1989999999

rosołki dla półrocznych dzieci, jakie podajecie i w jaki sposob?

Polecane posty

Gość mlodamama1989999999

pyt w tytule :) bo chce ugotowac malej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hanka___mostowiak
marne prowo.. weź od razu daj hamburgera z frytkami i colę do popicia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wifigdansk
gotowane warzywa i piers z kurczaka to wszystko zmiksowane.oczywiscie bez makaronu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość goracy kubek knorr
Z makaronem :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość też amamaaa
ja tez gotuje na piersi z kurczaka warzywa (marchew, pietruszka, seler, por) dodaje magi zieloną i pietruszkę szczypta soli dwie kuleczki ziela angielskiego i malutki listek laurowy. na koniec zasypuję 2 łyżeczkami kaszki manny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kant dupy
Wieksze zaufanie mam do rosołków w słoiczkach, bo domowych dziecko miało problemy z trawieniem, bo to wszytsko pryskane i nafaszerowane chemia, nawet dziecku rosołu nie mozna ugotowac.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość też amamaaa
o jej za szybko czytałam i przeczytałam dla półtorarocznych sorki:) To nie dawaj kaszki manny ani ziela ani listka . Same warzywa i piers z kurczaka....:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja mojemu synkowi gotuje zupke na maselku albo na kurczaczku. Ziemniaki, pietruszka, marchewka,kalafior i raz w tygodniu troche rybki gotowanej miele do zupki :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość te rady to możecie sobie wetkn
półroczne dzieci nie powinny jeść wywaru z mięsa a tym bardziej z kurczaka nafaszerowanego chemią. Jeśli masz mięso ze sprawdzonego źródła to już prędzej ze skrzydełek, bo pierś nie nadaje się na rosół.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×