Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maślankaxxxxxxx

Ivostin na pryszcze?

Polecane posty

Gość maślankaxxxxxxx

Witam,czy ktoś używał kosmetyków z linii Ivostin? Mam kłopoty z cera,Jestem juz po 30stce,a sypie mnie na linii żuchwy i na brodzie.Są to takie czerwone krostki,albo bolące gulki.Kupiłam sobie ostatnio żel Ivostin Purittin.O dziwo,zaczęło się poprawiać,Chciałabym kupić jeszcze krem z tej firmy,tylko nie wiem,czy tez z serii Puritin?Myślałam o takim z serii nawilzajacej Hydrata bodajże.Nastolatka juz dawno nie jestem,nie chce sobie wysuszyć skory. Chce nawilzyc skore,ale nie chce zatykac porów,bo mnie znów będzie sypać.Z drugiej strony,jak ja wysusze ta seria purittin,to tez będzie źle. Kurcze,juz mi się robią zmarszczki a tu pryszcze!

jest jedna świetna substancja, która działa na pryszcze, a przy okazji jest jedną z najbardziej skutecznych w walce ze zmarszczkami i starzeniem się skóry. mowa tu o retinoidach (tylko tych ''prawdziwych'' jak Tretynoina). nawilżanie swoją drogą, a leczenie swoją. kosmetyki apteczne to tylko wspomaganie.

Gość polnykwiat121
Ja tam wybieram floslek. też z apteki, nieco tańszy, działanie porównywalne ;)

Gość polnykwiat121
Ja tam wybieram floslek. też z apteki, nieco tańszy, działanie porównywalne ;)

Gość Sylwia Krukiewicz
Borykałam się z tym dziadostwem i wiem jak to jest mieć problemy z cerą. Obawiałam się że zostanie mi to na wieki;( Ale poradziłam sobie z tym problemem dzięki tabletką IQface które mama sprowadziła mi ze Stanów. Podziałały fantastycznie i w dość szybkim tempie w porównaniu do wcześniejszych metod:) Niby to tylko cera ale odzyskanie pięknej cery dało mi dużo szczęścia:)