Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belladonnnaaa

Czy to normalne ze się nie kochamy?

Polecane posty

Gość belladonnnaaa

Jesteśmy razem ponad pół roku, on ma 30 lat a ja 25 i z jego strony zero inicjatywy...

Gość MOH8
Biedulka,musisz miec mlodszego

U mnie tez tak bylo na poczatku. Z inicjatywa wyszlam ja. Teraz jestesmy ze soba 6lat, 3 lata po slubie. Po dlugim czasie powiedzial, ze zwlekal, bo mnie bardzo szanowal i nie chcial mnie jakos zranic, chcial pokazac, ze nie tylko na tym mu zalezy. Dwa dni przed slubem powiedzial mi, ze bylam jego pierwsza i chcialaby zebym byla ostatnia. Wcielo mnie, bo bardzo balam sie z nim tegest. Myslalam, ze to ja jestem niedoswiadczona, bo przed nim mialam tylko jednego w lozku

Gość MOH8
Przez te pół roku,ile razy uprawialiscie sex,tak mniejwiecej?

Gość taka lala
może ma tak małego jak ten MOH i sie wstydzi

Gość 36 i pół
Jesli Ci napiszemy ze to gej lub ma kochanke to zaraz zaczniesz nas przekonywać ze nie niemożliwe bo to i tamto...odrzucisz taką ewentualność czekając aż ktoś napisze coś w stylu...moze zmęczony?

Gość 36 i pół
i zeżarło mój post...kafe idze na psy

Gość belladonnnaaa
36 i pół nie będę zaprzeczać, przeczytam i przemyślę

Gość belladonnnaaa
Chcę poznać Wasze opinie w tej sprawie, bo ja jestem mało obiektywna i doświadczona

Gość taka lala
moja opinia byla serio -moze sie wstydzi

Gość belladonnnaaa
Może jestem, ale on na pewno o tym nie wie

Kurde to nie wiem jak Ci pomoc. Moze sprubuj Ty wychodzic z mala inicjatywa. Mowilas mu np otwarcie, ze masz ochote na seks?

Gość belladonnnaaa
LejdiixD nie mówiłam bo sama sie boję:(

Gość belladonnnaaa
LejdiixD liczyłam na to, że on wyjdzie z inicjatywa i mi pomoże się przełamać, ale jak widzę lipa

Omg! Czego sie boisz. Powiedz dokladnie. Zaznaczam od razu, ze pierwszy raz powinien byc dla Ciebie jak najlepszy. Powiedz czego sie boisz? Jego reakcji czy seksu? Uwazasz, ze to ten partner, z ktorym chcialabys stracic dziewictwo czy chcesz to zrobic zeby miec juz po prostu za soba?

Widze, ze to juz grubszy temat. Wiesz ja gdybym wiedziala, ze jest to odpowiedni oartner sama bym wyszla z inicjatywa. Faceci lubia pewne siebie kobiety. Przy zwyczajnym spedzaniu czasu w jakims momencie zlapalabym jego reke i wsadzila pod stanik. Wszystko byloby jasne.

Wydaje mi sie, ze jestescie na tyle dorosli, ze tu nie potrzeba tylko gadac. Moze on bardziej boi sie od Ciebie?

Gość belladonnnaaa
LejdiixD bać sie boi, bo na początki to bał się mnie przytulić jak spaliśmy razem, ale jakoś z tym sobie poradziłam i teraz sam wie co ma robić

Taki typ faceta z tego co widze. Musisz sama probowac, ale bardzo delikatnie. Nigdy go nie kusilas, nie uwodzilas? Moze uwierz w siebie, jestes kobieta i pewnie pIekna kobieta a dla niego tymbardziej. Widac, ze jestes bardziej odwazna od niego. Przeciez po to jestesmy plcia piekna, zeby to wykorzystywac. Moze ona wlasnie takiego uwodzicielskiego zaproszenia potrzebuje, bo inaczej tego nie umie zrobic a na pewno bije sie z myslami.

Gość belladonnnaaa
LejdiixD ja go uwodzić za bardzo nie musze bo wystarczy dotyk, aby byl gotowy, wiesz o co chodzi:) ale jakoś nic dalej nie działa więc radzisz mi przejąć inicjatywę?

Moze boi sie porazki, moze bardzo mu na Tobie zalezy a jest tzw "szybkim" w takich sprawach i boi sie porazki, boi sie zle wypasc w Twoich oczach?

Gość belladonnnaaa
LejdiixD wszystko byc może, ja wiem, że mu zalezy i to bardzo, ale też chcę poczuć sie kobietą, przejmę inicjatywę, ale jak mi radzisz, co robić?

Nigdy sie nie dotykaliscie nawet w takich miejscach? Wiem, ze pewnie Ci trudno bedzie sie przelamac i bedziesz sie zabierac do tegommilion razy, bo bedziesz sie bac, ze sie nie uda i zle zniesiesz odrzucenie, co Cie calkowicie zablokuje Ale! Z tego co piszesz, jeses zdeterminowana i po jakims czasie zaczniesz szukac winy w sobie. Przejmij inicjatywe. Najnormalniej, kiedy bedzie milo, bedziecie sami poloz jego reke na swoich piersiach, albo zdejmij bluzke. Kiedy bedzie siedzial stan przed nim wez go za reke i wsadz w swoje majteczki. Przeciez facet, ktory nie robil tego nawet pol roku z tego co piszesz, tyle jestescie razem reszty jie licze to chyba by oszalal z podniecenia. Powiedz jasno, ze chcesz tego. Powinny miedzy wami buzowac hormony i na pewno bedzie milo

Gość belladonnnaaa
LejdiixD dzięki :) wiem, że bedzie mi trudno, ale się postaram i wezmę pod uwagę Twoje cenne rady, dzieki za waparcie i zrozumienie:)

Dasz rade. Przezywalam to co Ty. Wszystko prawie tak samo, ale wyszlam z inicjatywa pierwsza. Nie powiem, bo byl to wielki stres, ale teraz milo to wspominam. Adrenalina, hormony, uczucie, ciekawosc. Szal.. he zycze milego seksiku. Uciekam spac. ciao

To dziwne. Nigdy nie byłem obdarzony żadnym szczególnym temperamentem a już o byciu wyśmienitym kochankiem nie było mowy. Jednak myślą przewodnią było to czy sobie "zapnę". Niezależnie jakim uczuciem darzyłem daną osobą, chciałem ją mieć w sposób jak najbardziej fizyczny I bynajmniej na zasadzie, dają to bierz... :O Ale podobną sytuację zauważyłem w pewnym swoim związku. Mimo że jedna i druga strona coś chciała, tak zrównoważyły się siły że tkwiliśmy w tej obojętności, czekając komu puszczą tylko nerwy. . Albo jest gejem, to nowy i szybki sposób rozwiązywania problemów.

Gość xarturos
to nie jest normalne, pomogą wam na to feromony, suplementy diety, które można znaleźć na stronie : www.xarturos.net.pl