Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatax2

Ruda szamponetka na blond włosach.

Polecane posty

Gość Agatax2

Kto stosował rude szamponetki na blond włosach niech odpowie! W lecie chciałabym moje ciemno blond wlosy przefarbowac na rudo.Nie farba,tylko oczywisscie szamponetka,Mam jednak troche obaw. 1.Czy szamponetka zadziala?Czy ją mogę tylko odświeżyc kolor? 2.Ile saszetek użyć?Na długich włosach? 3.Czy szamponetka i szapon koloryzjacy to to samo?Jak nie to ktore lepsze? 4.Czy szamponetka pozostawia jakies slady? 5.Czy wlosy bardzo mi sie zniszcza? 6.Ktora jest najlepsza? i tak ogólnie :D mam ciemno blond włosy jbc xd

a co pisze na szamponetce :O ?? szampon koloryzujący prawda ? szamponetka = szampon. boze to tak logiczne ze az wstyd. ja farbowałam kiedyś na blond wlosach ciemnych i wyszlo beznadziejnie. Kolor Ci nie wyjdzie rudy na milion procent, tylko taki jak bys sobie bibułą zafarbowala ( za dzieciaka ;) ). Odcień moze byc tylko delikatne jakiegoś miedzianego czy czerwieni. I spierze sie w przeciagu 2 tyg- miesiaca. wlosy sie nie zniszcza, mniej wiecej tyle samo dziadostwa w tym jest ile wodzywkach do wlosow :O... szampon osadza sie na wlosie, nie wnika w jego strukture.. kurde dziewczyno wpisz sobie w google i naucz sie szukac informacji :O

Gość Kant dupy
Toner sobie kup jak na lato a poza tym wyjdzie pewnie jakiś taki truskawkowy blond jak z czerwienia a jak żółty rudy to jasny, wielka mi filozofia.

Gość wifigdansk
tylko ze tonery sa strasznie drogie

Gość gość
takie odpowiedzi to żenada !!!!!! bystre paniusie !!!!!!!!!!!!!!!!