Frydolina 0 Napisano Maj 20, 2013 Dziewczyny, w piątek idę do ginekologa i chcę znów zacząć brać tabletki, ze dwa lata temu brałam Midianę, ale kiepsko się po niej czułam i chciałabym spróbować czegoś innego. Wiem, że każda z nas reaguje inaczej na tabletki, ale może mogłybyście mi doradzić coś z własnego doświadczenia, powiedzieć jakie Wam odpowiadają? :) ginekolog sam mnie pyta czy chcę spróbować czegoś konretnego. Będę wdzięczna za opinie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze===bardzo Napisano Maj 20, 2013 Ja od dwóch lat biorę novynette, skutki uboczne to: w ciągu tych dwóch lat przytyłam 2 kg ale pewnie to nie tylko wina tabletek, na początku miałam zawroty głowy, które minęły a jestem podatna na infekcje moczowo - płciowe więc na którejś tam wizycie zapisał mi ginekolog probiotyk provag i staram się brać bo po nim problemu nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frydolina 0 Napisano Maj 20, 2013 moja kuzynka bierze te tabletki co Ty. Ja właśnie bardzo nie chciałabym przytyć i w sumie tego najbardziej się boję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach