Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokil

Male Libido u Dziewczyny.

Polecane posty

Gość mokil

Witam. Po krotce opowiem szybko co stoi na rzeczy. Jestem z dziewczyna juz prawie 3lata ,defacto jestesmy mlodzi mamy po 19lat . Problem polega na tym ,ze dziewczyna bierze od pewnego czasu tabletki antykoncepcyjne (wzgledy zdrowotne ,bylismy wrogiem takiej formy zabezpieczenia ,ale sie przekonalismy przez lekarza) Chodzi o to ,ze zachowuje sie jak "Stara Babcia" brak ochoty na seks ,zdarzy sie to czasami ,ale wtedy tylko zaspokoic siebie itp. I teraz ,czy to jest problem malego libido ? Moze tabletki zmniejszaja chęc? Myslalem ,ze jak ludzie sa mlodzi ,to chca wszedzie ,w kazdym momencie ,pozycji itp... Ja tak mam :) ,ale niestety nie moge... a zastanawiam sie czy jezeli teraz jest tak mala ochota to co to bedzie w dalszych latach :) Moze ktoras z Was dziewczyny ,uzywala jakis tabletek na zwiekszenie libido ? Działa ? I jak to sie objawia ,tylko zwieksza ochote na czestotliwosc seksu ? Czy ma jakies inne wplywy. Prosze o szybkie odpowiedzi i dziekuje.

Niech Twoja dziewczyna koniecznie uda się do ginekologa, jeżeli zaobserwowała spadek libido. Jest to kwestia źle dobranych tabletek. Sama tak miałam i po zmianie wszystko wróciło prawie do normy. Antykoncepcja doustna zawsze zmniejszy minimalnie libido, ale dobrze dobrane tabletki nie zbiją go całkowicie. :) P.S. Wszelkiego rodzaju Asecurelle, to pic na wodę - prawdopodobnie na niektórych ma to działać psychicznie, jednakże na moje libido nie miało żadnego wpływu.