Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leczy się ktoś tam

Klinika Zygota Olsztyn- leczy się ktoś tam?

Polecane posty

Gość leczy się ktoś tam

czy leczy ktoś się w tej klinice? Jak oceniacie? Czy korzystał ktoś tam z inseminacji?

Gość Stefka28
Witam, lecze się u Pani dr Olszewskiej od października 2014r. Szczerze mogę polecić. Pani dr Olszewska jest rzeczowa i konkretna, nie owija w bawełne. Ponadto jej wiedza jest na bardzo wysokim poziomie:). Tłumaczy, zleca badania- słowem już na samym początku próbuje jak najszybciej i najtrafniej zdiagnozować problem. Nie naciąga- jak czytałam na innym forum, na bezsensowne inseminacje!!! Przygotowanie do inseminacji i jej sens poprzedzone są badaniami i monitoringiem. Jeżeli jej zdaniem inseminacja nic nie pomoże, to po prostu nie proponuje, tylko dalej próbuje znaleźć przyczynę. Dużo tłumaczy, wyjaśnia. Miałam u niej przeprowadzoną inseminację, jest to moje pierwsze podejście, a teraz czekam...:) Sama inseminacja mimo tego, iż jestem z natury nieufna i bojąca, przeprowadzona była mega profesjonalnie. Każdy ruch ,który zamierzała wykonać w czasie zabiegu poprzedzony był wjaśnieniami i tłumaczeniem . Całkowicie bezbolesny- nic nie czułam. Potem chwilka leżenia :) może 10-15 minut , w którym to czasie Pani Doktor bardzo szczegółowo opowiadała o samym zabiegu inseminacji . Moim zdaniem warto się do niej udać po diagnozę i ewentualne leczenie. Ja mimo odległości nie zamierzam zmieniać lekarza, ufam jej. Zapomniałam dodać, że mimo ustalonych dni i godzin, zawsze jest gotowa przyjechać :) Jeżeli zdarzy się ,że nie jest w stanie przyjechać, współpracuje z dr Szarejko- uzupełniają się znakomicie:). Także rzeczowy i bardzo ciepły lekarz. Jeżeli ktoś potrzebuje więcej informacji , to proszę pytać. Chętnie służę radą.

Gość Igna
Hej Stefka! Czy udał się Twój zabieg inseminacji? Może już czekasz na dzidzię :-)? Pytam, bo ja leczę się u dr Szarejko, możliwe, że poddam się inseminacji jeszcze w tym roku w Zygocie. Szukałam "świeżej" opinii o tej klinice i skuteczności tego zabiegu i znalazłam Twój wpis. Pozdrawiam

Gość stefka28
Mój mail stefka28@op.pl

Gość gość
Czy ktoś sie jeszcze wypowie w temacie?