Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M54321

Okres mi sie spoznia, podwyzszona temperatura, czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Witam 3-2 miesiace temu wspolzylam ze swoim chlopakiem i zauwazylam ze moj okres byl skapszy o 1 dzien i krwawienie tez nie bylo takie obfite jak zawsze teraz powinnam dostac okres tydzien temu i w sumie to nawet mi sie na niego nie zbiera do tego zmierzylam przed chwila temperature i mam 37,2C. Czy moge byc w ciazy?

Gość niewierzaca88
wysoka temperatura i kilkudniowe spoznianie sie okresu to jeszcze nie ciaza.

Gość niewierzaca88
zauwarzylas jeszcze jakies inne objawy?

Więcej sikam, i jak tak macalam zeby moze cos wyczuc to mam taka kulke po prawej stronie jest wielkosci hmm.. jajka?

Tez martwi mnie to ze mi sie naprawde nigdy okres nie spoznia. Naprawde nigdy zawsze mialam bardzo regularny i zawsze trwal 3 dni i byl bardzo obfity, a teraz tak nie jest. Juz 2 raz pod rzad mam tak, ze mam okres przez 1 dzien i nie jest jakis bardzo obfity a drugiego dnia jest go o wiele mniej i pod wieczor juz go nie ma

Gość niewierzaca88
po prawej stronie brzucha? to moze byc wyrostek. idz do lekarza, nie leczony wyrostek ma fatalne skutki.

no wlasnie to nie jest wyrostek, moze tez troche sobie wmowilam ka kulke bo za bardzo sie przejmuje nw

Gość niewierzaca88
byc moze jestes przewrazliwiona i wmowilas sobie. po za tym aby miec pewnosc lepiej udaj sie do ginekologa.

No tez bardzo mozliwe.. Do ginekologa poijde napewno, ale najpierw chce sie dowiedziec, czy ktos juz mial podobna sytuacje i czy napewno tego okresu jeszcze nie dostane

Gość niewierzaca88
stres, zmiana klimatu powoduja spoznianie sie okresu. spokojnie.

no zobaczymy, tylko wlasnie nie mialam nic takiego stresujacego ;((

Gość Gabrysia_Wroc
U mnie objawem ciąży była - i ciągle jest - podwyższona temperatura w pochwie właśnie w okolicach 37.0 - 37.1, dodatkowo : przed okresem szyjka macicy robi się twarda, w dni samej miesiączki obniża się , natomiast w ciąży - ja tak mam - jest dosyć nisko, bardzo mięciutka, praktycznie zlewa się z resztą ;-) Generalnie ja też miewałam w ciągu 7 miesięcy starań o maluszka, że miałam okres półtora - dzień - baaaardzo skąpy i myśłałam, że to już to, a jednak się myliłam ... Kiedy faktycznie zaszłam okres zupełnie zanikł, ale jak wiadomo każda kobietka jest inna... Słuchaj, nie ma rady - jeżeli się boisz i było to 2-3 miesiące temu, to test ciążowy na pewno to wykryje - koszt to ok. 8 zł, a będziesz spokojniejsza , a jeśli jesteś w ciąży to niezwłocznie musisz wybrać się do lekarza :) Ale przypuszczam, że to nie ciąża .... Temperatura przed okresem spada na dzień, dwa , więc może za chwilę spadnie, a okres po prostu się przesunął :)

Gość Mierzenie temperatury
w ciągu dnia i wieczorem... ?Zrób to rano przed wstaniem z łóżka.