Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdma,dmfa

Do zwolenników aborcji.

Polecane posty

dobra, dla ciebie jestem potencjalnym mordercą, zdanie nie zmieniłam.

Gość asdma,dmfa
oglądałaś ten fragment do którego dałem link czy tak dla zasady piszesz?

Tez tak mysle jak dziewczyna powyzej.lepiej wczesniej pozbyc sie problemu,niz gdy problem ma 2-3 lata.Serce mi sie kraje gdy czytam o Kubusiach,Madziach i Michalkach bestialsko traktowanych przez wlasne matki.Osoby ktore powinny byc ostoja,ochrona ,najwazniejsza kochana osoba w zyciu.

6 miesięcy to inna sytuacja niż 3 miesiące. Gdybyś urodziła w 3 miesiącu myślę, że ciężko byłoby ci odróżnić dziecko od łożyska.

kochanka franka a czym różni się morderstwo od aborcji? To dziecko i to dziecko. Oba bezbronne, zdolne do odczuwania bólu. Nie pisz o problemie - dziecko samo się na świat nie pchało. To niedpowiedzialni ludzie, myślący tylko o swojej przyjemności,nie gotowi przyjąć konsekwencji swoich działań. A dziecko można zaraz po porodzie oddać do adopcji i uszczęśliwić kogoś,kto nie może mieć swoich własnych pociech.

Jakie dziecko? w 3 miesiącu to jest zlepek komórek, a nie dziecko. Ja jestem za aborcją na żądanie. Wtedy nie byłoby dzieci wywalanych na śmietnik.

Aborcji NIE Sterylizacji TAK mówię jebany ciemnogrodzie. Zamiast się pierdolić i zabijać to humanitarnej byłoby się w ten sposób zabezpieczyć i pierdolic do woli ale na to już cholota nie wpadnie. Aborcja tak jeśli dziecko pochodzi z gwałtu ma się urodzić warzywem bądź jest zagrożenie życia matki w ciąży, to są sytuacje losowe i mogą się wydarzyć wbrew woli ale jeśli ktoś się świadomie pierdoli niech jest świadom konsekwencji. Zamordować 3letnie dziecko a dziecko poczęte to jeden chuj.

Pierre uwazam ze xxI wieku jest mala szansa na wpadke.Dopuszczam tylko ze tabletka zawiodla(regularnie przyjmowana) jednak lepsza aborcja niz tortury na malutkim dziecku.Kilku tygodniowy plod to nie dziecko,to pasozyt ktory moze kiedy bedzie dzieckiem jak mu sie stworzy warunki rozwoju.Jak pomidory w szklarni w zimie.

Do pomaranczy.skoro tylko wiesniary dokonuja aborcji,to jaka jest roznica wg ciebie dziecka z gwaltu.podobno to i to chce zyc.Nie jest zlepkiem(a moze te z gwaltu to zlepki??) Twoje podejscie do sprawy pzrekonuje mnie ze twoj mozg to malutki zlepek...glupot

Może i jestem, ale zawsze będę popierać aborcję i eutanazję. Dodatkowo uważam, że powinna być dostępna sterylizacja na żądanie. Bo jeśli ktoś nie chce mieć dzieci tak jak ja, to powinien mieć szansę na 100% pewność bez trucia sie tabletkami i wydawaniem kosmicznej kasy na spirale, które tez zawodzą. Ale w tym pojebanym kraju to nie jest możliwe.

Gość .spiaca krolewna
Ją jestem za aborcja i eutanazja. Lepiej aby człowiek w chorobie nie dającej szansy się nie męczył. Zwierzęta się usypia a ludziom karze cierpieć aż organizm się wykonczy

Mieszkam w Polsce i niestety, nie zapowiada się na wyjazd. Po prostu nie wychowywałam się w ciasnomózgim katolskim światku.