Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronka007

Poszukuję specjalnego pojemnika na żywność

Polecane posty

Gość weronka007

Witajcie, szukam pojemniczka/kubeczka szczelnie zamykanego, który będzie mi służył do zabierania w nim do pracy jogurtów wcześniej przeze mnie przygotowanych. Pojemność od 100 do 300ml. Czy ktoś z Was spotkał się z takim pojemnikiem? Bardzo Was proszę o pomoc w wyszukaniu, ogromnie ciężko jest cokolwiek znaleźć, nawet w specjalistycznych sklepach. Pozdrawiam serdecznie

Gość mhgjthjrthd
jogurty sobie przygotowujesz? pewnie jeszcze robisz masło, pieczesz chleb i pijesz własne siki

Gość weronka007
Pytam poważnie, przygotowanie jogurtu nie jest wielką filozofią, jogurt naturalny + owoce... -.-

Gość żle szukasz
jak to nie ma pojemniczków ? są w sklepach gospodarstwa domowego różne i różniste , sprawdź też w marketach na działach gospodarczych widziałam w realu , na alegro też od h jest pojemników

Gość kup pojemnik
do analizy moczu ;) są szczelne !

Gość weronka007
wierzę na słowo :> właśnie ciężko spotkać taki pojemniczek, który miałby okrągłą podstawę i tak małą pojemność.. :-(

Gość weronka007
ooo, dzięki za link z allegro, całkiem fajny pojemniczek, zastanowię się nad nim! :-)

Gość ada357
uwaga na margarynę: nie jest taka zdrowa jak się powszechnie uważa! masło jest zdrowsze, ja jem tylko masło i czuje się świetnie :) http://ksiazki.wp.pl/gid,15648588,page,4,tytul,Polak-przy-stole-czyli-jedzenie-ktorym-niszczymy-sobie-zdrowie-i-skracamy-zycie,galeria.html