Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebek1243

Jest o tej poznej godzinie jakas pani do popisania ?

Polecane posty

Gość Zuzka 665
Kochanka frank co do pieluch masz racje ma za soba i jeszcze zucie przedemna bo jestem bardz mloda mama ale jestem teraz z tego zadowolona gdzy widze ze moje zbajome w pieluchach siedza a ja mezem mozemy wyjsc na mily wieczr i wiem ze moge ich zostawic

Gość Zuzka 665
sebek a co do twojej erekcji to nie wydaje mi sie problemem palenie paierosow poniewaz moj maz pali jest starszy od cb i niemamy z seksem zadnych problemow chociaz wiadomo fajki sa nie zdrowe

Gość Zuzka 665
ola ona tabletki nazywaja sie champix tylko wiadomo z one z niego palenia nie zuca trzeba silnej woli do tego tez

Dzieci mamy male,ale tez super opiekunke,ktorej ja bylam opiekunka na poczatku mojej kariery na obczyznie :D Poza tym lubie palic i najlepsza fajka jest rano z kawa i gazetka.

Gość Zuzka 665
Kochanka franka ja zazdroszcze troche ldzia maych dzieci aczkolwkiej jak ja mowie w modosci dzieci wychowywalam to w wieku dojzalym bede odpoczywac i kozystac z wolnosci bo dzieci beda dorosle a zawsze moge se pocieszyc wnukami jak beda

Gość sebek1243
Pracuje w dziale obrobki precyzyjnej.Ja mam silna wole rzuce napewno.Z reszta jestem czlowiekiem ktory dba o siebie.Czesto cwicze na silowni sylwetke mam sportowa.Teraz gdy juz nie jestem pierwszej mlodosci chce zaczac dbac o moja pikawke.

Gość Zuzka 665
A co do fajek powtorze ze tez lubilam palic :d a pislas ze tylko skrety plisz a nie myslalas o tych nowoczesnych e paierosach u nas juz jes to tak popularne ze z 50 proc palaczy z tym chodz nawet maz sie przezucil co bylo dlamnie szkiem bo raczej jest slaby jesli chodzi o silna wole

Gość Zuzka 665
A no to dobrze a kobiete masz na codzien ? Czy szukasz

Zuzka,moja przyjaciolka poloku starsza zakladala rodzine gdy wlasnie skonczylam egzaminy maturalne.Ona dumna w bialej sukni szla do slubu a ja jej swiadkowalam.Zaraz urodzilo sie pierwsze dziecko...potem drugie.Ja w tym czasie na studiach,wyjazd z Polski,wyjazdy,wycieczki wyprawy,balangi itp. I mowi mi ta moja przyjaciolka,ze nie zaluje dzieci,ale czasu kiedy sie narodzily.Bo ja w swiecie a ona w pieluchach.Minelo 10 lat,przyszedl czas na mnie.Ale ja juz duzo widzialm i jeszce zobacze,bo pracowlam na to przez wiele lat.U niej nie ma szans na realizacje naszych mlodzienczych marzen.Szkoda,bo kocham ja bardzo

Czyli Sebek moze nam nowe obraczki wytoczyc z kulek od lozyska :D Miej silna wole ,bo tylko to moze cie uratowac od fajek.Ja jej nie mam w tym temacie

Gość sebek1243
Zuzka nie ma co sie oszukiwac te elektroniczne tez szkodza.Trreba rzucic to swinstwo.Z reszta kobieta nie powinna palic moim zdaniem.Powinna ladnie pachniec a nie te faje bleee

Gość Zuzka 665
No wiadomo ze nie przezyla teg co ty j nie mąlam z tym problemu bo mimo bardzo mlodego wieku i to nie byl wie maturalny to mam wspaniala mame ktora zajmowala sie moimi dziecmi to znaczy pomaga w wekendy kiedy ja chcialam wyjsc wiec ja nie czje sie ja bym cos stracila na moje szczescie

Gość Zuzka 665
Sebek a co d faje masz racje ze szkodza ale ta ja ty uwazasz e kobieta smierdz po fajkach ta ja to przezywalam mezem ja od 3 lat nie pale wogule a on dopiero od pol roku przezucil sie na e ppierosa wiec przez dwa i pol roku wdychalm ten smurd a wiadmo ze dla osoby nie palacej nie jest to przyjemny zapach wiec ciesze sie i z tego ze cocaz e papierosa pali bo chociaz nie sierdzi

Gość sebek1243
lubię orać cudze pole

Gość TasmanDevbil
rzucilem palenie 4 lata temu i jest zajebiscie.

Gość TasmanDevbil
a jesli chodzi o negatywne skutki palenia to smak cipki kobiety, ktora pali jest znacznie gorszy (wiem bo moja zona palila) niz kobiety niepalacej. zreszta nasza smietanka tez zmienia smak na lepszy jesli nie palimy.