Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata 1991

czy to jakaś infekcja??

Polecane posty

Gość Agata 1991

Witam. Odrazu mówię że nie interesują mnie wypowiedzi osób które kompletnie nie orientują się w temacie. Od kilku dni podczas oddawania moczu coś mnie tam w środku (jakby pieklo łaskotało i swędziało naraz. jakby ktoś mnie piórkiem tam właśnie łaskotał). Dodam iż dzieje się tak nie dokładnie podczas samego oddawania tylko tuż przy samym końcu. Dziś rano zauważyłam śluz. (nie był on gesty ale był przezroczysty). nie wiem czy to jakaś infekcja czy co? dodam że wizytę u gin mam dopiero w połowie przyszłego miesiąca(brak wolnego miejsca:-( ).

Gość Agata 1991
up

Gość ciekawski george
piekło a łaskotało to duża różnica, jak mnie piekło przy sikaniu to miałam infekcję pęcherza-brałam wtedy urofuraginum, provag, urinal i piłam dużo wody.Sam przezroczysty śluz też nie jest raczej objawem infekcji-jakby był biały,zielony, grudkowaty-to można by się niepokoić.Przezroczysty jest raczej fizjologiczny.

Gość kidabion
Pieczenie i swędzenie to objaw infekcji, niestety. Z łaskotaniem sie nie spotkałam :) Zaaplikuj sobie Lactovaginal, najlepiej 7-dniową kuracje, szybko wzmocni mikroflore pochwy, byc moze jest to na razie tylko wynik osłabienia i uda sie uniknąć infekcji. Przynajmniej zlagodzi dyskomfort.