Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariposa :)

Co mam ze sobą zrobić?

Polecane posty

Witajcie, moim problemem jest przewlekłe zmęczenie, nie ma dla mnie znaczenia, ile godzin śpię, może być to nawet 10 h, po czym budzę się od razu zmęczona. Ostatnio, tzn. od prawie miesiąca, mam problemy z oddychaniem, muszę praktycznie cały czas ziewać, bo inaczej czuję ból w klatce piersiowej. Poza tym jest mi praktycznie cały czas gorąco, zdarza się, że nawet zimą, a co dopiero teraz. Ciągle piję, praktycznie co pół godziny muszę się napić szklanki soku/wody, bo mnie suszy. Z drugiej strony mam bardzo niespokojny sen, bo co noc budzę się, często kilka razy, żeby pójść tam, gdzie król chodzi piechotą. Na dodatek, kiedy się położę, zanim zasnę mijają 2-3 godziny. Wcześniej miałam straszny pęd do słodyczy, ale już mi trochę przechodzi. Żyję w sporym stresie przez szkołę, jestem perfekcjonistką i nie ukrywam, że wszystko chciałabym robić najlepiej, jak tylko się da. Kompletnie nie dogaduję się z rodzicami- są z jednej strony nadopiekuńczy, a z drugiej do granic możliwości wymagający, cały czas powtarzają mi, że zmarnowałam im życie. Już od kilku lat cierpię na depresję, miewam to jakby nawrotami, a teraz była przerwa półroczna, ale boję się, że w czerwcu powróci, bo już od kilku lat wracało i tak na całe wakacje :/ Jeżeli to ważne, to mam prawie 18 lat.

Gość Polkaaaaaa
STRES...to wszystko jest wina stresu!!!! Ciagle myslisz o deperesji,rodzicach...chcesz perfekcyjna a przeciez jetses tylko czlowiekiem...... Dopoki nie ustabiluzuje sie Twoja sytuacja psychiczna dopóty bedziesz miala taie objawy o ktorych teraz piszesz....... Musisz zmienic swoje zycie....musi byc w nim mniej stresu

Dziękuję, podnoszę temat, może ktoś jeszcze odpowie?

Dziękuję za odpowiedź. Podnoszę temat, może ktoś jeszcze coś pomoże?