Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiodłam rozczarowałam

Moglby ktos obiektywnie ocenic czy on mnie olał czy ja jego?

Polecane posty

poznałam kolesia przez internet- napisał na fb, miło sie gadało, okazało się,że jest z moich studiów, nie kojarzę go jednak,zaproponował spotkanie, zgodziłam się. Później pisaliśmy, raz zapytał czy jest w moim typie... a ja mu wymijająco odpowiedziałam ( nie bylam pewna). Od koleżanki dowiedziałam się,że jest bardzo przystojny. Pisał do mnie 2 tyg. I nagle przestał. Hmm olał mnie czy to wygląda tak jakbym nie była zainteresowana? Powinnam do niego napisać? Czy słusznie wychodze z założenia- jeśli jest zainteresowany to sam sie odezwie? Ogólnie nie lubię narzucać się ludziom.Przez to często wychodzi jakbym kogoś,coś zaniedbała..

Gość kradnom posty
a co za roznica?

jeśli mnie olał to dam sobie spokój, a jeśli to ja olałam to się do niego odezwę pierwsza... może? sympatyczny był, a ja sie troche zdenerwowałam i byłam dla niego niemiła, ale nie spytał czemu jestem niemiła... :O

Gość fdr
Skoro byłaś dla niego niemiła to może jednak napisz do niego. raz jeden. jeśli znowu sytuacja się powtórzy to daj sobie spokój

Gość korekkarolek
a czemu bylas niemila?

wczesniej rozmawialismy jakos z sensem, on cos mowil o sobie,pytal,odpowiadalam, pytalam,odpowiadal itp. ale pozniej zaczal pisac 'co u Ciebie" 'jak sie spalo" itp. nic konkretnego, a na konkretniejsze wiadomosci jakby nie odpisywal, tez przestalam odpisywac na wiadomosci typu ' jak mija dzien' bo co odpisywac? on spytał czemu sie nie odzywam, a ja,że tak wyszło.

Gość a może by tak...
no a moze on myśli podobnie - że się narzuca jeśli Ty byłaś niemiła? Rzecz w tym, że obydwoje powinniście sie wykazywać inicjatywą jeśli ma coś z tego być. Jeśli on Ci pisze "jak mija dzień?" to może po prostu chce zagaić rozmowę, nie bardzo wie jak to zrobić konkretnie - a tutaj babska w tym głowa, żeby jakoś odpisać pociągnąć konwersacje, zejść na ciekawsze tory. W końcu kobity są bardziej wygadane i łatwiej im się komunikować. Zagadaj normalnie, nie myśl, że się narzucasz. Jak będziesz się narzucać to to poczujesz bardziej konkretnie - to jest facet więc by Ci powiedział "daj mi spokój" albo "nie mam czasu" i już.... Powodzenia :)

Gość trochę rozumu
Od koleżanki dowiedziałam się,że jest bardzo przystojny. Xxxxxx YYy, a sama na spotkaniu jakby nie zauważyłaś, czy jest czy nie? :)

Gość bea bea
"Od koleżanki dowiedziałam się,że jest bardzo przystojny" ?????????????

Gość ania1231231
jakby oboje się ,, olaliście" bo on Ci nie odpisywał ,a Ty jemu ...