Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yggdg

praca w usa

Polecane posty

Gość yggdg

czy ciezko jest znalezc prace w usa, jesli nie ma sie zielonej karty? niestety nie udalo mi sie wygrac. wiem, ze jesli sie znajdzie prace, to pracodawca pomaga w zalatwianiu formalnosci

Gość ciezko znalezc prace
Za godziwe pieniądze chyba ze chcesz pracować w polskim sklepie za 6$ za godzine

Gość karoliusa
Placa minimalna to$7.25 a w moim stanie$8.25.Takich kiepsko platnych prac to duzo jest.Zeby wiecej zarobic trzeba cos umiec,albo ciezko zaiwaniac przy sprzataniu tudziez na dachach.

Gość placa minimalna to
Jedno a zarobki w polskich sklepach to drugi I to nie są wiadomosci wyssane z palca a jezeli ktoś nie ma pozwolenia na pracę to nikt go nie zatrudni

Gość Do kariolusa
Nawet tych za 8.25$ juz powoli brakuje;(

Gość Do kariolusa
Teraz zeby zarabiac 10-12$ na godz musisz miec associate deegre przynajmniej tak u mnie jest mieszkam w wny;(

Gość placa minimalna ,dokladnie tak
Jak pisałam powyżej nikt ci nie zapłaci wiecej bo na twoje miejsce jest conajmniej 10 meksykanow którzy będą tyrac I za 5$ na godzinę

Gość yggdg
dzieki za odp. ja skonczylam studia - biznes i ekonomie w szwajcarii i uk. bylam w usa i bardzo mi sie tam podobalo. nie wiem tylko, czy udaloby mi sie tam znalezc prace i przekonac pracodawce, zeby mi pomogl z wiza..

Gość nareeew
Po studiach bałem się, że nie znajdę pracy. Miałem tylko rok doświadczenia zawodowego, ale nie chciałem skończyć, jak zwykły robol. Sami wiecie, o co chodzi. Postanowiłem zaryzykować i wziąłem udział w programie Internship/Trainee przez 1globe.pl. Otrzymałem płatne praktyki na stanowisku marketingowym. Miejsce praktyk zostało wybrane przez biuro www.1globe.pl . Skorzystałem z opcji full placement. Trudno opisać całą moją historię na forum, ale warto zaryzykować. Polecane przeze mnie biuro jest zarządzane przez studentów dla studentów. Wszystkie moje interesy były chronione i ani przez chwilę się nie bałem :) Z takim doświadczeniem w Polsce potraktują Cię, jak króla. Uwierz na słowo.

Gość gość
naganiacz dla tego biura sie odezwal ! ile ci za to placom huju ?

Gość gość
tylko po co w tym dziadowskim i zacofanym kraju szukać pracy,ten kraj to taka troche ukraina zacofany , usa jest na poziomie pl lat 90.